Нана: Пулсът на бебето ми по едно време спря

https://goreshto.net/novini/nana-pulsat-na-bebeto-mi-po-edno-vreme-sprya/49300 Goreshto.net
Нана: Пулсът на бебето ми по едно време спря

Нана разкри колко тежка бременност е преживяла, но сега вече е щастлива! Хубавицата е можела да изгуби своето бебе, но все пак е успяла да роди!

Известната от телевизионните си изяви блондинка Нана разказа, че бременността й е била много тежка и дори не желае да си спомня за този период. Тя изпитвала големи затруднения при износването на детето си, като дори лекуващите я доктори я посъветвали да не рискува и да абортира, пише Skandalno.net. Нещо, което говори красноречиво за тежкото състояние, в което се е намирала бременната дама, тъй като много рядко може да се чуе лекари да говорят за доброволен аборт.

[caption id="attachment_4052" align="alignright" width="300"]Нана проговори за тежката си бременност Нана проговори за тежката си бременност[/caption]

Нана обаче много искала да роди и предприела голям риск за своя живот. Така се стигнало до раждането, което също било изпълнено с множество проблеми. Най-големият от тях бил свързан с пулса на бебето, който за кратко спрял. Тогава тв звездата просто полудяла и се наложило да й бият успокоителна инжекция, научи Goreshto.net.

Сега вече всичко е наред. Въпреки усложненията в бременността, момченцето на Нана е здраво и жизнено. То се развива нормално и е единственото в живота на блондинката, което я зарежда с енергия на сто процента.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.