Нана смрази с думите си: Предава ли се борбената водеща?! (какво призна през сълзи)

https://goreshto.net/novini/nana-smrazi-s-dumite-si-predava-li-se-borbenata-vodeshta-kakvo-prizna-prez-salzi/50440 Goreshto.net
Нана смрази с думите си: Предава ли се борбената водеща?! (какво призна през сълзи)

Нана Гладуиш изрече думи, които смразиха кръвта на всички около нея!

Любимата водеща от "Съдебен спор" Нана Гладуиш преминава през ада. За втори път. В интервю за известно столично списание преди дни, тя разкри подробности около състоянието си. Но и изрече думи, които смразиха кръвта не само на близките й хора, а и на зрителите. Нана разказа, че първия път се е чувствала ужасена, когато е научила диагнозата си рак на гърдата. Втория път обаче гневът в нея е бил по-силен от страха. Тя буквално побесняла и се чудела какво е сторила и защо някой я наказва по този жесток начин. Само след броени дни, на 1 юли, тя и съпругът й заминават за Израел, където ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс. Моли се и се надява всичко да се окаже добре и да й съобщят, че е в ремисия. Това, което допълни Нана обаче, е силно, тежко и мъчително.

"Не искам и не дърпам дявола за опашката, но ще заявя това - готова съм да се боря с болестта, но не и да пожертвам всичко. Няма да жертвам всичко, за да се спася и да оцелея. Не бих продала душата си на дявола, само за да остана да живея тук, на този свят", категорична е Нана Гладуиш.

Думите й разплакаха всички, които я харесват и обичат. А мнозина искрено се молят водещата да не се е предала. При това само на крачка от победата, след всичко, което преживя и изтърпя. Самата Нана обясни как втората й химиотерапия едва не я погубила. Смесили й коктейл от цели четири силни лекарства, което било повече от кошмарно. Чаровната водеща не вярва в магии и проклятия, но смята да провери дали в рода й няма някакво кармично натрупване. За целта ще посети фамилна констелация и ще опита да проумее случващото се по другия начин. "Често пъти съм мислила, че някой отгоре ми се подиграва с всички тези изпитания. Защото може да не вярвате, но съм страхотна пъзла. Страх ме е да стоя сама, страх ме е от тъмното, от високото, от самолети и от змии", смее се през сълзи водещата. Всъщност малцина биха повярвали, че е страхлива. Винаги досега тя е показвала такава безгранична смелост, сила и воля, че е достойна за уважение. Всички й стискаме палци и от сърце й желаем да се върне от Израел с най-добрите новини. Късмет, Нана!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.