Направете този ритуал още тази нощ: Ще сбъдне всяко ваше желание! (прави се след полунощ)

https://goreshto.net/novini/napravete-tozi-ritual-oshte-tazi-nosht-shte-sbadne-vsyako-vashe-zhelanie-pravi-se-sled-polunosht/49836 Goreshto.net
Направете този ритуал още тази нощ: Ще сбъдне всяко ваше желание! (прави се след полунощ)

Този лесен ритуал сбъдва желанията ни и това е потвърдено от мнозина!

Тази нощ, но задължително след полунощ, направете този простичък ритуал. Ако, разбира се, имате желания, които силно искате да се сбъднат. Но какво ли си говорим - разбира се, че всеки човек има такива и то не едно. Понякога обаче сякаш не ни се вярва, че това, което искаме, може да стане реалност. И ни пречи не друго, а самите ние. Тоест страхът и дозата недоверие в нас. Знаем, че първото и дори единствено условие да ни се случи нещо хубаво, е да вярваме в него. Този ритуал, за който ще ви "светнем" сега, може да се направи от абсолютно всеки, защото не изисква нищо специално. Само чаша, вода и... вяра, разбира се. Да не пропуснем най-важното - точно определено и формулирано желание.

Напълнете една чаша с вода - за предпочитане е чашата да бъде стъклена, тоест да е прозрачна. Може и да е от кристал. Водата е съвсем обикновена от чешмата.

На листче напишете вашето желание и поставете листчето под чашата с вода. Обезателно обаче напишете желанието си така, че да звучи като твърдение. Така, сякаш вече е изпълнено. Например ако искате да оздравеете от нещо, напишете "Аз съм здрав. Чакат ме само хубави неща". Ако искате да спечелите пари, напишете "Аз съм богат. Оттук нататък щастието и спокойствието ще бъдат с мен"... И така за всичко, което желаете - любов, хармония, пари, здраве, късмет. Седнете и се наведете над чашата с водата и листа под нея. Първо потрийте ръцете си една в друга и си представете, че между тях минава енергия. Ако го направите съсредоточено, ще усетите дори тази енергия. След това спрете да потривате ръцете си, а ги поставете около чашата. Но без да я докосвате, сякаш само я обгръщате от съвсем близко разстояние. Повторете няколко пъти желанието си и на глас като продължавате да държите ръцете си около чашата. Трябва обаче да сте вътрешно убедени, че желанието ви ще се сбъдне. Не му пречете със скептицизма и песимизма си. Това е. Толкова е простичко. Правете това няколко нощи подред, докато наистина видите, че това, което сте си пожелали, вече ви е дадено. Но, както казват мъдрите хора - внимавайте какво си пожелавате!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.