Наричат я Слънце: Тя е лечителката, която цери болестите за седмица! (в дома й е пълно с дарове от благодарни хора - ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/narichat-ya-slance-tya-e-lechitelkata-koyato-ceri-bolestite-za-sedmica-v-doma-y-e-palno-s-darove-ot-blagodarni-hora-video/50212 Goreshto.net
Наричат я Слънце: Тя е лечителката, която цери болестите за седмица! (в дома й е пълно с дарове от благодарни хора - ВИДЕО)

Тя е лечителката от Бургас Стоянка Недева, но мнозина я наричат просто Слънце!

Наричат я Слънце, макар името й да е Стоянка Недева. Тя е лечителката от Бургас, която цери дори най-тежките болести за период от седем дни. В дома й е пълно с подаръци, писма и бележки от благодарни хора, на които е помогнала. А това, че я наричат Слънце, е напълно разбираемо. От факта, че лекува от душа и не взима скъпо, до факта, че е винаги слънчева и усмихната. С всеки, който почука на вратата й.

Стоянка Недева се е учила при най-добрите от своя занаят - а именно алтернативната медицина. Не очаквайте да ви даде лекарства или да ви натъпче с химия. Тези неща при нея са излишни и дори забранени.

"В мига, в който се захвана да лекувам болен човек, аз го приемам като родно дете. Без значение дали е млад, или стар. Дали се отнася към мен с повече или по-малко доверие. Важното е да успея да му помогна, а останалото не ме интересува", казва Стоянка Недева. Тя признава само, че не се наема да лекува церебрална парализа и някои видове вирусни инфекции. Според нея така бил решил Бог и тя нямала правото да се бърка в нещата Му. Въпреки това обаче в клипа, който ще видите по-долу, момиче й благодари, че го е изцерила точно от такъв вид инфекция. То не можело да приема антибиотици и отишло при бургаската лечителка. Като научила, че е последната й надежда, тя склонила. И в крайна сметка успяла да я изцери. Отишлите при нея в дома й трябва да знаят, че болестта им може да бъде премахната в рамките на седем дни, а може и по-малко. Стоянка използва различни масажи и друг вид нетрадиционна медицина. А важното е, че сама "напипва" проблема и засегнатото място. "Като разперя ръката си над човека и ако има хлад, значи става дума за настинка. Ако усещането е топло, най-вероятно това е определена инфекция в тялото. А ако ми тръпнат пръстите, някъде в организма има гной", обяснява лечителката. За повече информация изгледайте видеото с нея, което е достатъчно дълго, за да ви осветли по редица въпроси. А със самата Стоянка Недева може да се свържете в социалната мрежа като кликнете ТУК. ВИДЕОТО вижте по-долу!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.