Наско е овъзмезден! Новото гадже на Нелина предизвика бурен смях (ФОТО)

https://goreshto.net/novini/nasko-e-ovazmezden-novoto-gadzhe-na-nelina-predizvika-buren-smyah-foto/49631 Goreshto.net
Наско е овъзмезден! Новото гадже на Нелина предизвика бурен смях (ФОТО)

Нелина Георгиева разбуди интереса с новия си!

След като не пожела да задълбочи отношенията си с Атанас Колев, Нелина Георгиева се втурна към няколко авантюри, а от скоро отново е обвързана, научи Goreshto.net. Новото й гадже обаче изглежда доста малък и предизвика подигравки от мнозина, тъй като красива дама като Нелина не би трябвало да се заглежда по подобен тип момчета.

Отношенията между Нелина и младежа са от скоро, но по всичко личи, че са доста сериозни, защото звездата на X Factor не спира да показва щастието си във Фейсбук. Интересно обаче защо такава хубавица е избрала момче с "бебешко" лице. Определено Наско го превъзхожда, но Нелина сама реши да прекрати нещата между тях, твърдят слуховете.

[caption id="attachment_6540" align="aligncenter" width="300"]Прекрасната Нелина Георгиева избра детсвки тип момче, вместо Атанас Колев Прекрасната Нелина Георгиева избра детсвки тип момче, вместо Атанас Колев[/caption]

Във Варна се говори пък, че Атанас Колев също изживява бурни любовни трепети. След шоуто той се превърна в българския Джъстин Бийбър и в момента има много фенки, което е неразривно свързано и с любовта. С Нелина обаче бяха чудесна двойка и мнозина съжаляват, че се разделиха.

Вижте новия на хубавицата от X Factor и преценете дали е за нея!

[caption id="attachment_6538" align="aligncenter" width="300"]Това е новото гадже на Нелина Георгиева Това е новото гадже на Нелина Георгиева[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.