Наско Колев бесен: Приятелят му Папи Ханс мачка чаршафите с Мария Илиева! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/nasko-kolev-besen-priyatelyat-mu-papi-hans-machka-charshafite-s-mariya-ilieva-oshte-podrobnosti/50524 Goreshto.net
Наско Колев бесен: Приятелят му Папи Ханс мачка чаршафите с Мария Илиева! (още подробности)

Атанас Колев и Папи Ханс явно ще развалят отношенията си заради Мария Илиева!

Истинска бомба избухна днес, когато източници разкриха тайната афера между Мария Илиева и Папи Ханс. Както пише вестник "Телеграф" двамата се опознали и харесали по време на общата си работа в шоуто "Като две капки вода". Знаем, че Мария Илиева е свободна жена, която сама отглежда малкия си син Александър. След като баща му Георги Михайлов предпочете да си вее байрака и да се отдръпне от семейното ложе с певицата. От своя страна писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, също е сингъл от месеци. Връзката му с младата певица Дара приключи отдавна, а португалката, в която призна, че се е влюбил неистово след нея, го заряза. Реално погледнато няма никакви пречки Мария и Папи да бъдат заедно и да се забавляват. Може би само една и тя е... рапърът Наско Колев. Младият чаровник и Папи Ханс се водеха повече от добри приятели, дори нещо като братя. Те се сдушиха по време на общия си престой в Къщата на Вип Брадър, а дружбата им продължи и след това. Именно тази е причината, която накарала Атанас Колев да се разгневи от увлечението на Константин. "Всички знаем какъв скандал имаше навремето между Наско и Мария. Той я обвини, че е изтрила всичките му клипове от интернет и се е опитала буквално да унищожи кариерата му. Затова и сега той приема постъпката на Папи като предателство спрямо него", коментират източниците. Тепърва ще проследим развитието на отношенията между Трендафилов и Мария Илиева, за да видим дали това ще се окаже истинска любов, или просто поредното приключение.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.