Настръхващо! Крисия сбъдна мечтата на цял един народ /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/nastrahvashto-krisiya-sbadna-mechtata-na-cyal-edin-narod-video/49264 Goreshto.net
Настръхващо! Крисия сбъдна мечтата на цял един народ /ВИДЕО/

Крисия Тодорова сбъдна мечтата на българите! Тя доказа, че България има бъдеще! Разградската сладурана просълзи футболните запалянковци на "Васил Левски" с изпълнение на "Мила Родино"

Мечтата на българския народ бе сбъдната от Крисия Тодорова. Малкото момиченце изпълни химна на България и показа, че има надежда за нас като нация. Отдавна си мечтаехме, че децата на родината ни ще я избавят от хаоса, който цари в нея от години. Е, сега вече знаем, че България продължава да ражда невероятни деца, както го правеше в миналото.

Изпълнението на "Мила Родино" от Крисия Тодорова бе преди мача на нашия Лудогорец с Валенсия от европейския футболен турнир Лига Европа. Въпреки поражението на българския тим с 0:3, на публиката й остана утехата, че България има деца като Крисия и че това ще спаси нашата родина.

[caption id="attachment_3776" align="alignright" width="300"]Krisiya Крисия Тодорова показа на България, че има бъдеще в нашия народ[/caption]

Освен националния химн, детето-чудо изпълни и "Моя страна, моя България" на покойния вече Емил Димитров. И двете изпълнения накараха зрителите по трибуните и на малкия екран да настръхнат. Крисия наистина беше брилянтна, видя Goreshto.net.

Талантът на 9-годишната Тодорова е известен на всички ни от три месеца насам, но тя бе поканена на "Васил Левски" в знак на солидарност на Лудогорец към своя град. Както отбора, така и Крисия е от Разград. По този начин ръководството на българския шампион показа гордостта от родния си град.

Насладете се на великото изпълнение на българския химн. Малката Крисия сбъдна нашата мечта. Показа ни, че има защо да живеем в България, тук има и светло бъдеще.

Химн на Република България - Крисия Тодорова... by vesnaaaa

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.