Наталия Кобилкина: Българките на знаят как да оправят мъжа... с уста! (новите й съвети и курсове запалиха мрежата - виж тук)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-balgarkite-na-znayat-kak-da-opravyat-mazha-s-usta-novite-y-saveti-i-kursove-zapaliha-mrezhata-vizh-tuk/50342 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Българките на знаят как да оправят мъжа... с уста! (новите й съвети и курсове запалиха мрежата - виж тук)

Наталия Кобилкина този път наистина успя да разгневи потребителите в мрежата!

Устатата Наталия Кобилкина отново се изказа и то повече от гръмко. Този път обаче тя успя да вбеси до краен предел потребители в мрежата, които директно настояват за екстрадицията й от България. Причината ли - ще ви я кажем. Според Кобилкина българките не били достатъчно щастливи и удовлетворени в живота си, защото не знаели как пълноценно да оправят мъжа си... с уста. А и не били особено добри в удоволствията, свързани със... задния двор. Рускинята е убедена, че тези две неща са от особено важно значение за всяка връзка или брак. И, когато те не вървят, има голяма вероятност да не вървят и самите отношения между партньорите. "Виж, рускините имат много висока култура с тези неща. Могат да правят чудеса с устите си, както и с другите части от тялото си. И затова в много от случаите живеят щастливо и с богат и галантен мъж до себе си", обяснява Наталия Кобилкина.

Тя стигна твърде далеч и наистина запали мрежата, както с тези си съвети, така и с обявяването на новите си курсове. А именно тези по стягане на... сливата. С новите упражнения и техники "котетата" ставали по-силни и еластични.

"На Запад това е много модерно и го има отдавна. Ето, че и в България вече се предлага. Ще правим упражнения не само за там, но и за лицето, което с тяхна помощ ще изглади бръчките като с ботокс", твърди Кобилкина. Пропуска да уточни обаче каква ще е цената на новите, както и на старите курсове за гейши, милионери и прочие тъпотии (според мнението на мнозина в мрежата). "Тази женица стигна твърде далеч. Глупостите и откровените й простотии ги гледат, слушат и четат децата ни. Да си вземе съветите, да си ги завре там, където слънце не огрява и да се омете от страната ни, че не можем да я търпим вече! Скубе пари от идиоти, които й вярват на болния мозък", гневят се потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.