Наталия Кобилкина и Такис на първи пикник след карантината! (ето какво сподели тя)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-i-takis-na-parvi-piknik-sled-karantinata-eto-kakvo-spodeli-tya/51288 Goreshto.net
Наталия Кобилкина и Такис на първи пикник след карантината! (ето какво сподели тя)

Наталия Кобилкина и Такис Дретакис си направиха семеен пикник!

С първи семеен пикник се похвали прочутата Наталия Кобилкина в мрежата. Освен със снимки на Такис Дретакис и сина им обаче, Нати реши да бъде полезна и разкри своите златни пет правила за щастие. "Толкова хубаво да направиш малък пикник с любимите хора. Щастие е нещо толкова просто. Но за повечето хора по познато да страдат, да искат това, което нямат, да не са доволни постоянно. Щастие е навик. Развива се постепенно, но постоянно и си пазиш полето на своето щастие. Замислих се кои са моите 5 правила на щастие: 1. Да се радвам на малките неща и във всяко нещо да търся радост и Божествената искра. 2. Да бъда благодарна за всяко нещо което имам. И да не страдам за това, което нямам, просто си казвам: още не му дошло време. И вярвам, че ще дойде време и затова в правилния момент. 3. Да имам дисциплина на умът и да подбирам мислите си като рокли - аз съм Господар на мозъка си и лошите и негативни мисли нямат място в моето поле. 4. Да слушам душата си и нейните желания, да следвам себе си и своя вътрешния глас и да живея чрез моята съвест. Нищо не дължа на някой освен на себе си. 5. Да приемам себе си такава каквата съм - не идеална, не влизам във всички стандарти, и пак да си приемам и да се радвам, че Бог ми е създал точно такава. И затова приемам и другите такива каквито са те. А какви са вашите правила на щастие?", попита феновете си Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.