Наталия Кобилкина: Не винаги съм мъдрата и любяща съпруга! (виж признанията й)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-ne-vinagi-sam-madrata-i-lyubyashta-sapruga-vizh-priznaniyata-y/51706 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Не винаги съм мъдрата и любяща съпруга! (виж признанията й)

Наталия Кобилкина с разкрития за брака си с Такис Дретакис!

Разкрития за брака си с гърка Такис Дретакис направи Наталия Кобилкина. Поводът беше темата за основната роля на жената в брака, която тя повдигна в мрежата. И открито призна, че не винаги самата тя е перфектната жена и съпруга. Ето какво сподели рускинята: "Каква е основната роля на жена? Да уважаваш своя мъж, да носиш в семейство радост и любов и да бъдеш красива и щастлива. Звучи много просто в теория, но толкова трудно в практика. Трудно дори тогава когато го знаеш и все пак се бориш със своите демони и старите вярвания и установки да избираш този правилния път. Винаги ли аз успявам да съм мъдрата жена? Не, не винаги. Понякога не ми стигат търпение, вяра, отдаденост. Тогава помагат хубави двойки, които виждам до себе си и се уча от тях да сменям модели на поведение. Връщам се в хубавите моменти и разговори, които сме имали и имаме, и ще имам. Говоря със себе си и партньора си и пак и пак работя върху себе си. Знам, че партньора не е виновен. Аз проектирам моите филми върху него. И затова нашата задача да работим над себе си и да търсим силата да обичаме в себе си вместо да бягаме от връзка във връзка. И когато успявам да овладея своите демони стигаме до едно ниво на щастие и синергия. А ти какво вярваш за отношения? Носиш ли отговорност за своите чувства или обвиняваш партньора си?", пита Наталия Кобилкина своите последователи в нета. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.