Наталия Кобилкина: Не знаех какво е да си стоя у дома! (ето как се справя с карантината)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-ne-znaeh-kakvo-e-da-si-stoya-u-doma-eto-kak-se-spravya-s-karantinata/51185 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Не знаех какво е да си стоя у дома! (ето как се справя с карантината)

Наталия Кобилкина не е прекарвала повече от 8 часа в дома си!

Прочутата със специфичните си съвети Наталия Кобилкина призна, че преди налагането на изолацията заради вируса, не е знаела какво е да си стои у дома. Тя разкри, че постоянно е била в движение и е стояла не повече от 8 часа в къщата си - заедно със съня. Ето как обаче й се отразява ситуацията сега: "В Гърция слагат пълен карантин без излизането от вкъщи. Това е толкова интересно, как външен процес на намеси в моята вътрешна трансформация. Колкото си помня - аз никога, но никога не съм стояла вкъщи. И винаги тичам и имам милион задачи. В моя прекрасен апартамент в София никога не съм се оставала повече от 8 часа през деня. И пътувах по 15 дни на месец. Само спах там. Обаче сега изпитвам истинско спокойствие и хармония, че не трябва да тичам и мога да се насладя на това да бъда вкъщи. Писах един ден какъв живот бих искала да имам в своето желано бъдещо и осознах, че точно беше в списъка ми. Да имам време за семейството ми, за спорт, за готвене през удоволствие, за творчество, да изслушам уебинари и медитации които харесвам, просто да чета книга на спокойствие в неделя. И осъзнавам, че с цялата ситуация в света все едно стигам до самата себе си. Все едно намирам себе си, преоткривам нещо, което отдавно бях забравила в моя безумно динамичен живот. Наслаждавам се на тази среща със себе си. Как при вас протича процеса?", пита Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.