Наталия Кобилкина: Понякога по-грозните имат по-голям успех с мъжете! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-ponyakoga-po-groznite-imat-po-golyam-uspeh-s-mazhete-vizh-tuk/51635 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Понякога по-грозните имат по-голям успех с мъжете! (виж тук)

Наталия Кобилкина разкри тайната на женския успех с мъжете!

Каква е тайната на женския успех с мъжете разкри Наталия Кобилкина. Тя е категорична, че красивата визия не е гаранция за щастие и любов в живота. Ето как обясни този факт: "Живееше едно момиче, тя беше много красива, но с затвореното сърце. Много принцове мечтаеха да бъдат с нея, тя имаше толкова красота. Но всеки път след срещи с нея те се чувстваха празни и разочаровани. Със сигурност в мен е проблема, казваше принц и почваше да се старая още повече. Той подаряваше подаръци, грижише се за нея, но нищо не помага. Тя все оставаше студена и каквото той правеше никога не е било достатъчно. И на края мъжете един по един я изоставяха. Или тя ги зарязваше, защото и се струваше, че тя заслужава повече. Години минаваха. Красавица остаря, красота изчезна. Но злобата и се изостри. И тя се остана самичка с разочарование вътре. Другото момиче не е била красавица, но имаше много добро и любящо сърце. И много мъже в начало не и обръщаха много внимание. Но след разочарования от красавица идваха при нея. Тя лекуваше раните им с нейната доброта и след време тя им се струваше най-красивата жена на света. И интересно, че усещайки тяхната любов тя наистина разцъфваше като цвете. Кой си ти? Красавица с затвореното сърце вечно търсяща идеален мъж? Или тази която има отворено сърце и разцъфваш от любовта? Как ти резонира тази история?", пита Наталия Кобилкина в мрежата. А, както обикновено, интересът към постовете и съветите й е огромен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.