Наталия Кобилкина: Пускай! Това ще ти донесе щастие (още разкрития)

https://goreshto.net/interesno/nataliya-kobilkina-puskay-tova-shte-ti-donese-shtastie-oshte-razkritiya/51171 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Пускай! Това ще ти донесе щастие (още разкрития)

Наталия Кобилкина даде ценни съвети, особено в момент на масова психоза!

Наталия Кобилкина даде ценни съвети в мрежата. Думите й са особено полезни днес, когато целият свят е изпаднал в масова психоза заради заплахата от коронавирус. Ето какво ни съветва половинката на Такис Дретакис: "Пууускай! Пускай да отиде. Помня, как ревах на глас, когато тръгвах от семейството си в Русия и пусках целия си живот. И СЕГА съм толкова щастлива, че го направих. Пуснах всичко което правих в бизнес-образование и бизнес-тренинги и почнах на ново в областа на личностно развитие. И затова съм благодарна на себе си. Пусках приятели, които усещах, че се разминават с мен по ценностната система и посока в живота. Нека всеки да вървим по своя път. Пуснах гняв, страх, обида, тъга - нямате място в моето поле и ви оставям отвъд мен. Пусках Егото и с никой не споря и не искам да съм права. Искам да съм здрава и щастлива. Пуснах старите и неработащи убеждения за мъжете и приех, че те отдавно не са дължни да ми правят щастлива или задоволена или принцеса. Всичко това е моята лична отговорност. Пуснах очакване какво ще кажат хора. Те винаги нещо казват. Ако не ми харесва просто с любов ги блокирам и изтривам коментар да няма чужди боклуци на моята страница. Но го правя с любов и уважение към тях. (повярвайте наистина и така). Раздавам огромни количества дрехи, бижута, всичко което не използвам повече от 1 година - раздарявам. Пуснах контрола и желание да си правя на Бог. И да. приемам всичко каквото ще стане с мен и моите близки и не се притеснявам нито за себе си, нито за другите. Вярвам, че Вселената има план за всичко и просто го приемам. Пускам. И чак когато пускам усещам как дишам с пълните гръди и ИСТИНСКИ ЖИВЕЯ. А ТИ ДЪРЖИШ ВСИЧКО ТОВА ИЛИ ЖИВЕЕШ?!", съветва Наталия Кобилкина. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.