Наталия Кобилкина разкри: Ето как да докараме мъжа до брак! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-razkri-eto-kak-da-dokarame-mazha-do-brak-vizh-tuk/51347 Goreshto.net
Наталия Кобилкина разкри: Ето как да докараме мъжа до брак! (виж тук)

Наталия Кобилкина разкри начините да заведеш мъжа си до олтара!

Как да накараме мъжът да ни предложи брак и да го отведем до олтара - това разкри преди часове Наталия Кобилкина в мрежата. Като обясни ситуацията с нагледен пример:

"Пред мен стоеше красива жена на 40 години с прекрасно направени бюст, уста и още доста корекции по лице, които бяха не явни, но забележими. Силният й мирис на парфюм напълни цялата ми стая.

Тонът беше изискващ и едновремено молещия: Той иска само забавление… А аз вече искам брак и деца, не мога да разбере къде греша? И как да докарам мъжете до брак? Защо при цялата ми красота и визия те не искат да се женят за мен? Гледайки на тази жена чудех се как да започна. Обичам да съм честна с моите клиенти и вярвам, че точно за това те идват при мен. Но за всеки случай попитах: Позволявате ли ми да съм честна и откровена с вас? Тя ми погледна учудено и леко уплашено, но смело каза: Да, затова съм тук. Имам първия въпрос към вас: Защо направихте всички тези корекции по тялото и лицето си? Защо не можете да приемате своята визия такава каквато е тя? Тя ми погледна учудена и отговори с думите, които ми накараха да се замисля как да продължа. Тя каза: Нищо не съм правила. Това всичко е моето. Аз премълчах. Разбрах, че няма да е толкова лесно. Тя е свикнала да лъже себе си, другите и дори своя терапевт. Това е модел вече на поведение. Почувствах как и двете сме се напрегнали. Аз от нейната откровена лъжа, а тя от това, че разбира, че аз разбирам истината, но предпочитам да не задълбавам там. Имам втория въпрос към вас: За какво ви е мъж? Тя каза: Наталия, аз съм на 40 години! Искам мъж и деца, не е ли нормално желание? Видях, как тя започна да нервничи вече. И просто разбирах с цялата си същност как се чувстват мъжете до тази жена. И казах честно: Ако вие общувате с мъжете по същия начин – няма как някой да поиска да живее с вас. При цялата тази красота и идеално направено тяло – мъжете искат да се чувстват отпуснати, обичани и желани от жената до себе си. Мъжете са живи същества и те не искат да се чувстват използвани. Обаче как вие можете да им дадете любов, ако вие не обичате дори самата себе си?

И казах, нека да ви кажа само 5 неща, които знам от мъже и вие ще помислите колко от тях вие имате:

1. Мъжете искат да се чувстват с жената себе си. Той иска да може да говори каквото иска, да спи до обяд в неделя, да споделя своите чувства и притеснения, да бъде див в леглото. Но всичко това е възможно само когато жената е отпусната и може да бъде себе си с него. И тогава нейната отпуснатост и лекота провокира и в него чувството, че аз съм у дома. 2. Мъжете искат да имат мотивация да правят подвизи. Ние жените се влюбваме в мъжете за тяхните подвизи – и малки и големи. Да ни закарат на почивка, да изхвърли боклука, да се погрижи за детето. Колкото повече подвизи – толкова повече почваме да го обичаме. Мъжете ни обичат за това, че ние ги мотивираме и благодарим и показваме, че истински се наслаждаваме на всичко това, което ти правят за нас. И тук изисква много смирение и любов към него. 3. Мъжете оценяват жени, които оценяват себе си. Мъж винаги усеща към каква жена как да подходи. И важно да работиш върху това да се научиш да се цениш. 4. Мъжете искат горещи нощи – но не само ти да си гореща сама по себе си. Той иска да вижда, че точно той те прави огнена и желаеща. 5. Мъжете искат да видят, че се грижиш за тях, можеш да се грижиш за къща, за децата, имаш добро семейство и приятели. И затова важно да отработиш всички проблеми с родители. Тя ми погледна и каза, май само в леглото я бива и то и без него ми е много хубаво. И понякога той се чувства излишен. Аз постоянно му показвам, как мога да се справя сама с всичко. Не умея да моля и да чакам. Нямам време за готвене и никога не го запознавам с моето семейство. Очакваше ни дълго пътуване към самата нея. Обаче дори тези осъзнавания бяха огромна първа крачка към семейното щастие", разказва Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.