Наталия Кобилкина разкри ритуал за изобилие в дома на Нова Година! (вижте какво да направите)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-razkri-ritual-za-izobilie-v-doma-na-nova-godina-vizhte-kakvo-da-napravite/51011 Goreshto.net
Наталия Кобилкина разкри ритуал за изобилие в дома на Нова Година! (вижте какво да направите)

Наталия Кобилкина разкри ритуал за изобилие, който да си направим в Новогодишната нощ!

Наталия Кобилкина разкри на последователите си как да постигнат изобилие, късмет и щастие в живота през идната година. Тя посъветва да направим този ритуал в домовете си, дори и да празнуваме навън. Ето какъв е той: "Ритуал за изобилие в дома. Как да подготвим дома си, за да влезе енергията на изобилието в нощта на Нова година? Пробвайте този ритуал, ако посрещате или не посрещате Нова година у дома. Домът е мястото, на което прекарваме голяма част от живота си и той отразява нашата същност. „Моят дом, моята крепост“ са казали хората. Затова е важно в него да има хубава енергия, която да ни зарежда, да създава уют, хармония в нас и нашето семейство. Когато къщата ни е чиста и поддържана енергията тече лесно и ние се чувстваме щастливи, ведри, радостни, почиваме си и сме изпълнени със сили. Обратното важи с пълни сили. Вярвам сте влизали в домове, в които ви се е искало да избягате веднага и в такива, в които да останете с дни. Предлагам ви един ритуал, с който да поканите изобилието във всичките му аспекти и щом се приберете след празниците ще усетите тази енергия. А защо точно в този ден, защото влизаме в нова енергия, в нова вибрация. 2020 година навлизаме и в нова ера – ерата на Водолея. И трябва да повишим нашата вибрация и честота, за да сме в синхрон с новото. Какво е нужно: 1. Червено вино 2. Портокали 3. Красива покривка – да има златист цвят, оттенък или елементи 4. Пари в брой Преди да тръгнеш от дома си за празненство трябва да подготвиш дома си като украсиш красиво масата със скъпа златиста покривка, сложиш бутилка червено вино, две чаши (за теб и твоя любим, особено, ако искаш да привлечеш такъв), красива купа с портокали и под покривката слагаш банкноти с пари. Всеки един от тези елементи привлича изобилие и събрани заедно стават още по-мощни магнити. Използвай въображението си и декорирай масата със свещи, любими салфетки, аксесоари за маса, сребърни прибори. Това е твоят дом направи го красив, за да ти е мило да се прибереш. Забавлявай се!", публикува съвета Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.