Наталия Кобилкина се хвали с щастлив семеен живот! (виж един техен ден)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-se-hvali-s-shtastliv-semeen-zhivot-vizh-edin-tehen-den/51529 Goreshto.net
Наталия Кобилкина се хвали с щастлив семеен живот! (виж един техен ден)

Наталия Кобилкина се хвали с щастлив и безметежен живот с Такис и детето!

С щастлив и безметежен живот с Такис Дретакис и детето им, се похвали Наталия Кобилкина. Тя описа един ден на семейството си в Гърция, където се премести да живее отдавна заради съпруга си. И признаваме, че мнозина биха й завидели: "Просто един хубав щастлив ден. Знаете, щастие това е не когато нещо трябва да се случи. Щастие това е процес. Щастие, когато тялото ти здраво. Когато можеш да прегърнеш любимите хора. Когато правиш каквото ти идва от вътре. Днес Филип направи парти през ноща! От 2 до 5 искаше да играе. Оставих мъжет ми да спя и поех детето. Към 5 сутринта парти приключило и заспа в мен и пак изпитах щастиея, че поне от 5 можах да заспа. Сутрешна закуска. Отидохме на плаж. Само Филип се къпеше, на мен ми студено:)) после уникален гръцки ресторант с супер калмари и октоподи, мммм много вкусно! И Филип точно като по поръчка заспа и изкарахме наше удоволствие с мъжът ми. И както прибрахме се връчих Филип на баща и заспах на няколко часа, сънувах майка си как казваше ми добри думи. После опитах да тренирам, но Филип избута количката си към врата и отидох с него на разходка по нашия прекрасен квартал. Всичко в цветя, ресторанти с красиви хора и много деца навсякъде. Прибрах, дадох детето на татко и яко потренирах! Уххх беше супер тренировка! И на края получих супер предложения за дрехи за фотосесия. Ех че хубав ден! Как протекъл твоя един щастлив ден? Щастие са малко моменти, но заедно те правят цялата картина. И важно да сте заедно и да се помагате", сподели Наталия Кобилкина. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.