Наталия Кобилкина: Сестра ми направи кръщене, без да ни покани! (още разкрития)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-sestra-mi-napravi-krashtene-bez-da-ni-pokani-oshte-razkritiya/50869 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Сестра ми направи кръщене, без да ни покани! (още разкрития)

Наталия Кобилкина призна, че се учи да бъде смирена и спокойна!

Всеизвестната Наталия Кобилкина смая мрежата с новия си курс по смирение и борба с травмите. Да, това няма нищо общо с "розовата" тема, за която тя е абонирана от години, но ето, че направи и лично признание. Половинката на Такис Дретакис разкри, че се е почувствала много наранена, когато собствената й сестра не я е поканила на кръщене. Ето какво обаче съветва Кобилкина: "Уча се на смирение и принятие... но иманеща които ме изкарват извън релси. Ядосвам се, когато семейството ми не се събира заедно и проявява своите граници прекалено рязко. (Сестра ми направи кръщене, без да каже на никой или да покани някой). Или когато хора проявяват безразличие към другите в екипа. Уча се и работя с моите травми. Животът е вечно учене, затова е толкова интересен! Сега работя с травми да не сравнявам. Не лесно да ви кажа", разкри Наталия Кобилкина. "Скромна жена... генерал. Аз съм много спокойна жена, но мога да бъда много ядосана, ако някой нападне семейството ми или бизнеса ми. През цялото време се опитвам да правя кръг около себе си, искам всички да са щастливи. Искам семейството ми и екипът ми да се подкрепят един друг, да дават и да получават. Трудно ми е да приема, ако на някой не му пука за хората в семейството или отбора. В този момент престанах да се ядосвам. В момента работя с тема как да спра да сравнявам хората и да приема, че всички ние сме толкова различни. Искам всички да са мили, отворени, даващи, но това не винаги се случва. И в този момент се питам: Може би трябва да бъда по-открита, мила и да давам, ако видя, че другите хора не го правят достатъчно? Може би искам твърде много от другите? И трябва да приема границите си и границите на други хора? Какво правиш ти, когато си ядосан?", попита Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.