Наталия Кобилкина спря да кърми: Бебето не иска от нея! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-sprya-da-karmi-bebeto-ne-iska-ot-neya-oshte-podrobnosti/50788 Goreshto.net
Наталия Кобилкина спря да кърми: Бебето не иска от нея! (още подробности)

Наталия Кобилкина спря да кърми малкия Филип!

Прочутата със съветите си Наталия Кобилкина призна, че е спряла да кърми бебето си. Защото... самото то не искало от нея. Да, това е самата истина и рускинята е убедена, че това не я прави по-лош родител. Ето какво сподели тя:

"Кърменето... колко много битки има на тази тема, за и против. Вярвам в едно нещо, детето само си знае какво му трябва.

Моята сестра беше твърдо решена да кърми и това и отне много. Детето не искаше да сучи, ядеше много малко, събуждаше на 40 минути и само тя знае колко нерви и здраве това и струваше. За 2 години кърмене тя съсипа здравето си. Но за нея този избор беше правилен на този етап в живота. Тя ми беше на гости. И видя колко спокойно моето дете. И спи по 3-4 часа! И тя каза знаеш, ако имам дете пак едва ли толкова ще настоявам за това кърмене. При мен кърма спря на третия месец, при това детето ми категорично отказа да сучи, и се запознах с помпа много на-тясно, чак станаха приятелки. В начало не вярвах, че има нещо подобно от сорта: той не иска да сучи! Ще го науча. Минах през най-добрите остеопати, специалисти по гръдно кърмене, боен терапии и един куп неща( а повярвайте аз съм мега упорита ако реша нещо), обаче моето дете се оказа по-голям инат от мен и се отказа от моя толкова красив бюст. Приех негов избор със смирение и любов. Следвам го. И така той си е на адаптирано мляко. Вече яде и плодове и зеленчуци. Чувства си прекрасно. И аз също. За мен важно правило: следвай детето си. Ако иска да сучи - давай му. Ако имаш кърма - използвай. Това е повече от прекрасно и дълбоко се възхищавам на жени, при които това се получи. Ако не може или нямаш - приеми го без да се осъждаш или да казваш, аз съм лоша майка. Давай любов, усещай детето си, той говори много от първата секунда, просто бъди с отворено сърце и не обръщай внимание на тези, които те съдят. Те не са на твоето място и не са с твоето дете. Бъдете щастливи и изграждайте своите начини да сте майки, които работят само за вас", съветва Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.