Наталия Кобилкина стартира благотворителна кауза! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-startira-blagotvoritelna-kauza-oshte-podrobnosti/51753 Goreshto.net
Наталия Кобилкина стартира благотворителна кауза! (още подробности)

Наталия Кобилкина се заема да прави публично добро!

Наталия Кобилкина стартира благотворителна кауза, в която призовава да участват всички нейни последователи в мрежата. Съпругата на Такис Дретакис се обижда от твърдения, че известните и богатите са стиснати и себични, затова се зае да докаже противното.

"Често излиза въпрос, когато хора виждат успешни хора те казват: ти си кефиш, а хората умират от глад и т.н. Но истината, че 90% от успешни хора правят много благотворителност и помощ. И има правило, че 10% от печалба отива на благотворителност.

Ние не сме изключение и 10% от печалба отиват на благотворителни каузи, така че всеки нашия клиент без да го знае става дарител. И ми дойде една гениална идея по време на медитация, например наша компания прави обучение и всеки месец ние можем да си позволим на 10 човека да подарим обучение. Със сигурност всеки един от нас може да подарява нещо от вашите продукти, идеи или време. Ние ще направим една страница във фейсбук «направи добрина-увеличи светлина» и в тази страничка всеки един от вас може да предлага нещо като подарък и много хора могат да намерят помощ. Там можем да предлагаме вещи, обувки, играчки, предмети, които не ви трябват. Може би сте фризьор и можете да подарите на някрй прическа и т.н. Убедена съм, че важно да умеем и да даваме и да получаваме и да се движе този поток с лекота. Какво ще кажете? Какво сте готови да дадете?", пита Наталия Кобилкина. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.