Наталия Кобилкина стартира семинар за събиране на двойки! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-startira-seminar-za-sabirane-na-dvoyki-oshte-podrobnosti/50912 Goreshto.net
Наталия Кобилкина стартира семинар за събиране на двойки! (още подробности)

Наталия Кобилкина се зае да сватосва непознати, гарантира любов и щастие!

Всеизвестната Наталия Кобилкина изненада последователите си с ново 20. Тя се превърна в сватовница и се зае да запознава и да събира двойки непознати. Гарантира им любов и щастие - именно, защото била веща в познанието кой с кого си отива. Ето какво заяви половинката на Такис Дретакис в мрежата и какво обясни за предстоящия семинар, на който тя ще бъде водещ лектор. "Приятели, обичам, когато хората са щастливи в своите отношения и искам да ви помогна да срещнете своята половинка. Имам таланта да запознавам хората с подходящите за тях партньори. След моята работа има много създадени двойки и семейства. Затова Ви давам възможност да се включите в този уебинар, посветен на флирта, за да отриете своя човек или също да се запознаете с хора, които могат да станат Ваши приятели или бизнес партньори. Гарантирам, че след уебинара ще се запознаете поне с трима интересни и полезни за Вас личности!", щедро обещава Наталия Кобилкина. И обяснява за какво точно ще говори тя на въпросния семинар. А именно: Какви качества притежава съблазнителя или съблазнителката? - Закони за привличане в любовта - Как да започнем и да продължим първия контакт с другия пол? - Как да излъчваме сексапил и да предизвикаме възбуда в другия пол? - Професионалните трикчета на съблазнителясъблазнителката - Как да докараме партньора до сериозна връзка или брак? - Как да мотивираме партньора да се погрижи за нас? - Как да създаваме емоционални спомени заедно, така че тойтя да се влюби в нас?", обяснява ни още устатата психоложка Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.