Наталия Кобилкина: Стига да помечтая за нещо и то просто става! (виж как)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-stiga-da-pomechtaya-za-neshto-i-to-prosto-stava-vizh-kak/51610 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Стига да помечтая за нещо и то просто става! (виж как)

Наталия Кобилкина разкри как сбъдва всичките си желания!

Наталия Кобилкина удиви мрежата с разкритието как успява да сбъдне всичките си желания. Тя твърди, че Вселената умее да ни чува и да ни помага във всичко. Ето как става това обаче: "Обожавам тази реалност и колко бързо тя работи. Забелязвам, че стига само да помечтая за нещо то просто става. Преди няколко дни толкова ми се преиска да сме в красива къща с басейн и до море, но изобщо нямах никава идея от къде ще дойде. И неочаквано мъжет ми казва: имаме покана от моя чичо да ги посетим в една от резиденции (първия път за 5 години!). И засмях се и казвам: обичам те Вселената! Обожавам лекота с която се случват моите желания! От сърце се радвам на богати успешни хора, които правят мечтите си реалност. Чичо му от много бедно семейство и изгради империя от нищо. И постигна своите мечти. При това има 3 деца, прекрасно семейство, внуци и почти на 80 години още играе в тенис и ходи на бузуки. Така че ние избираме своята реалност!", убедена е Наталия Кобилкина. Тя обаче съветва и да се научим да "пускаме" нещата, които сме пожелали, но не са ни се случили. Защото Вселената има по-добър план за нас. "Винаги съм знаела какво искам. Имаше моменти, когато исках нещо и не ставаха тези неща. Тогава съм се отказвала от тях и съм си казвала: явно Бог има по-добра идея за мен. Например, бях влюбена в един мъж и той ми заряза. Пострадах, но приех избора му. И когато гледам назад често благодаря Бог, че той ми заряза и аз срещнах совсем друг мъж и корено промених живота си. Искам да се приместя в Лондон и това не се случи. Пак пуснах тази мечта и неочаквано за мен се приместих в Гърция, където се чувствам по-щастлива от Лондон. Свикнах, че Бог говори с мен чрез знаци. И ако става лесно - значи е моято. Ако не - пускам го с любов, явно това желание неправилно за моята душа", разказа Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.