Наталия Кобилкина: Това са 5-те неща, които една жена никога не бива да прави във връзката си!

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-tova-sa-5-te-neshta-koito-edna-zhena-nikoga-ne-biva-da-pravi-vav-vrazkata-si/51086 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Това са 5-те неща, които една жена никога не бива да прави във връзката си!

Наталия Кобилкина разкри кои са 5-те забрани за жените в една връзка!

Популярната Наталия Кобилкина разкри петте неща, които една жена никога не трябва да прави във връзката си с мъж. Напълно забранени са, ако иска любовта й да просъществува. Ето кои са те:

5 неща, които една жена не трябва да допуска във връзката си!!!

1. Тя няма да забрани на партньора си да се занимава с това, което обича.

На жените им отнема време да осъзнаят, че за мъжа на първо място стои не любовта към жената, а деловите му интереси. Един умен (а глупав не ни трябва) партньор приоритизира професионалното си развитие или любимото си хоби. Най-голямото му увлечение в живота е самореализацията. И дори ако не е чувал изказването на Аристотел, че „щастието е достижимо чрез реализация на потенциалните ни възможности“, той интуитивно цял живот се опитва да бъде най-добър в това, с което се занимава – а за жените мисли на второ място. Няма значение по какво е запален – по риболов или квантова физика. Природата се е разпоредила любимото му занимание да е на първо място, а любовта и семейството – на второ и трето. Една мъдра жена разбира това и няма да поиска от партньора си да ѝ посвети цялото си свободно време. Когато мъжът се насити на заниманията си, той ще превключи вниманието си към вас – и тогава ще можете да разполагате с него на сто процента.

2. Тя няма да проверява телефона му и дейността му в социалните мрежи.

Мнозина познават това чувство – непреодолимото желание да провериш съобщенията или обажданията на партньора. Психолозите твърдят, че 80 % от хората преглеждат устройствата на своите половинки. Този „шпионаж“ обаче дава повече въпроси, отколкото отговори. Контролът е предизвикан от недоверие, а прочетените съобщения не решават проблема с ревността. Трябва да сте наясно, че дори ако нямате тайни един от друг, това не ви дава правото да нарушавате чуждите граници и да нахлувате в личното пространство на партньора. Съмненията и подозренията ще се разсеят по-лесно чрез откровен разговор или обсъждане на тема „как мина денят ти“. А най-доброто решение в период на съмнение е да изключите телефоните си за ден-два и да се насладите на общуването си на четири очи.

3. Тя не позволява да критикуват тялото ѝ.

Бръчки, целулит, стрии, леко увиснали гърди или коремче – всичко това са неща, придобити с времето. Даже и звездите, притежаващи милиони, не са в състояние да върнат годините назад и да спрат остаряването на тялото. И дори ако вие самите знаете, че трябва да поотслабнете, пак е немислимо да слушате обидни думи от страна на партньора си. Пръждосайте го от живота и от спалнята си – този човек не е за вас. Няма никакъв смисъл да се измъчвате, че половинката ви не приема вас и годините ви. Същото важи и за младите момичета, които се срамуват например от пъпките си. Не допускайте мъж да ви обижда заради дефекти, които смятате за недостатъци. Ще се намери и човек, който ще ви обикне и с щръкнали уши или малки гърди.

4. Тя няма да крие любовта си, нито яда си.

Тя знае, че любовните отношения не са игра, нито театър. Искрените чувства и откровената обида не бива да се потулват като в евтина мелодрама. Връзката може да бъде под контрола на партньорите, само когато и двамата изразяват отношението си към случващото се. Не преглъщайте мислите си, терзанията си, гнева си. Умната жена винаги ще намери баланс между мълчанието и защитата на своите интереси. И тя със сигурност ще си признае, че е влюбена, а при това ще съобщи и какви надежди има за тази връзка.

5. Тя няма да изповядва пред партньора миналото си.

Всеки си има своите тайни и младежки грешки. Мъдрата жена ще допусне партньора в миналото си само до онази граница, която не бива да се прекрачва. Тя няма да изкарва на показ любовните си интриги и да сравнява предишните си връзки с настоящата. Всеки един разказ за минали любовни отношения е пропит с носталгия и сравнения, а това може да засегне настоящия партньор. Мъжете ги отблъсква най-вече откровеността на жените относно интимното им минало. Не прекалявайте с честността", съветва Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.