Наталия Кобилкина: Всяка жена може да си "поръча" желания от нея мъж! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/nataliya-kobilkina-vsyaka-zhena-mozhe-da-si-poracha-zhelaniya-ot-neya-mazh-vizh-tuk/50843 Goreshto.net
Наталия Кобилкина: Всяка жена може да си "поръча" желания от нея мъж! (виж тук)

Наталия Кобилкина взриви, можем да си "поръчаме" бъдещия партньор!

Устатата Наталия Кобилкина отново взриви мрежата и разпали въображението на многобройните си последователки. Рускинята заяви най-категорично, че всяка жена би могла да си "поръча" бъдещия партньор в мислите си. Така направила и самата тя. Още преди да се запознае с настоящия си съпруг Такис Дретакис, Наталия Кобилкина си го представила в ума. И, не щеш ли, не след дълго той се появил - точно такъв, какъвто си го е проектирала. Ето какво написа тя в профила си преди часове: "Ако можете да поръчате на партньора си, кой партньор ще поръчате?... Как трябва да изглежда? Възраст? Тегло? Националност? Какъв е той на работа? Защо го обичаш? Какво сте готови да му простите? Защо се нуждае от теб? Как ще разберете, че това е вашият партньор? Аз бях поръчала за съпруга си следното. Исках да бъде хотелиер, със сини очи, здрав, да бъде с отворен ум, да имаме силна химия, да бъде добър баща и т.н. Той покрива списъка ми на 100 %! Много съм благодарна за съпруга си. Ако Бог може да чуе заповедта ви, кой партньор ще поръчате?", пита Наталия Кобилкина. Тя обаче дава и друг ценен съвет. А именно как този твой "намерен вече" съпруг, да те направи щастлива и ценена жена. "Виждате ли мъжа си като истински Бог от долу до горе? Възхищавате ли му се? Уважавате ли него и решенията му? Имате ли му доверие? Това е най-важната тема за истински зрели отношения. Първо го караш да се чувства Бог, а след това той ще те направи богиня", уверява рускинята.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.