Наталия Симеонова изгуби и последната надежда да си върне Денис!

https://goreshto.net/novini/nataliya-simeonova-izgubi-i-poslednata-nadezhda-da-si-varne-denis/49255 Goreshto.net
Наталия Симеонова изгуби и последната надежда да си върне Денис!

Феята на любовта Наталия Симеонова от години се надяваше да се събере с Денис!

След като от години се надяваше да се събере с бившия си мъж Денис Ризов, днес феята на любовта Наталия Симеонова изгуби и последната си надежда. Защото бащата на детето й публично оповести новата си връзка. Денис се появи на парти, с красива блондинка под ръка и открито позираше пред фотографите. С което даде да се разбере, че красавицата наистина го е заинтригувала и в момента е новата му любов.

[caption id="attachment_3704" align="alignright" width="289"]Наталия Симеонова така и не успя да разлюби Денис Ризов Наталия Симеонова така и не успя да разлюби Денис Ризов[/caption]

Това, разбира се, ще жегне в сърцето бившата му Наталия Симеонова, която според техни близки и приятели, никога не е преставала да обича Денис и да се надява да се съберат.

Припомняме, че Наталия Симеонова неведнъж е признавала в интервюта, че Денис е голямата й любов и духовна половинка, а след него тя дълго време е сама и все не успява да открие мъж, който да го замести в сърцето и леглото й.

Наталия Симеонова често е засичана да посещава Денис на работното му място, преди още да свалят предаването му от ефир. Двамата си общуват съвсем открито и приятелски, но за разлика от Наталия, Денис явно дава да се разбере, че я възприема повече като сестра, отколкото като потенциална повторна съпруга.

[caption id="attachment_3705" align="aligncenter" width="236"]Денис с новата си любов Денис с новата си любов[/caption]

Това би било неприятен факт за всяка жена, но Наталия Симеонова е умна дама и все в един момент ще се отърси от спомените и чувствата, за да се съсредоточи върху собствения си живот и щастие. А защо пък не и върху нова и голяма любов, коментират запознати с историята на водещата на "Море от любов" и музиканта.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.