Наталия Симеонова не е на себе си: Виж какви ги върши 18-годишната й щерка Виктория! (скандални подробности + МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/nataliya-simeonova-ne-e-na-sebe-si-vizh-kakvi-gi-varshi-18-godishnata-y-shterka-viktoriya-skandalni-podrobnosti-mnogo-snimki/50325 Goreshto.net
Наталия Симеонова не е на себе си: Виж какви ги върши 18-годишната й щерка Виктория! (скандални подробности + МНОГО СНИМКИ)

Наталия Симеонова винаги е треперила над щерка си Виктория Ризова!

Феята на любовта и доброто Наталия Симеонова не е на себе си от известно време насам. Или по-точно откакто единствената й дъщеря Виктория навърши 18 години и стана независима. Поне така си мисли самата тя, разбира се... Оказа се, че Вики, която доскоро беше тихо, възпитано и дори прекалено срамежливо момиче, днес го е ударила през просото. Всички знаем, че девойката има музикален талант и пее много добре. Преди да замине за Америка, където отиде да учи, благодарение на баща си Денис Ризов, Виктория пееше народни песни в група "Нуша". От известно време насам пък се изявявяла и в момичешката банда "Mostly Harmless". Там Вики Ризов, както се назовава вече на английски, свири на инструмент, подобен на китара - а именно укулеле. Работата в групата й харесва много, само че покрай нея започнали и притесненията на Наталия Симеонова. Причината за страха на бившата телевизионна водеща са хората, с които Вики се събирала и дружала, пише сайтът ХотАрена.Нет. Голяма част от новите приятели на Виктория били проблемни момичета и момчета. Които не ходели на училище, пиели спиртни напитки, пушели и дори употребявали забранени вещества. "Не мога да повярвам, че има нещо общо с такива хора. Ще полудея от тревога, но не знам как да й набия в главата, че това не е за нея и може да й провали живота", оплаквала се Наталия Симеонова. Но си го позволявала само пред близки приятелки, защото голямата й любов Денис Ризов твърдо заставал зад щерка си. Явно Вики се е метнала на него - своенравна, опърничава и търсеща рисковете. С което родителката й просто нямало как да се справи сама. "Какво си затормозила детето, остави я на мира. Тя знае най-добре какво иска в живота", контрирал я непрекъснато и самият Денис Ризов. Което я влудявало още повече. Наталия Симеонова

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.