Навръх ЧРД на президента: Ето кой подпука Деси Радева! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/navrah-chrd-na-prezidenta-eto-koy-podpuka-desi-radeva-vizh-tuk/51668 Goreshto.net
Навръх ЧРД на президента: Ето кой подпука Деси Радева! (виж тук)

Съпругата на президента Румен Радев получи повторна порция критики!

Навръх рождения ден на президента Румен Радев, някой подпука съпругата му в мрежата, при това за втори път. И това не е кой да е, а устатата Мариела Нордел, чиито думи предаваме без редакторска намеса:

"Това са мои думи отпреди 3 години. Днес в Перник една мисирка попита Президента Радев /честит рожден ден/ дали ще празнува довечера с жена си. От 3 месеца Първата ДамЪ изчезна от пространството. Дали на Президента му е писнало или Карантината си е свършила работата, ще остане загадка, но ние все ще сме благодарни!

"Голям вой се надигна /главно от придружаващите президентските посещения/, че сме нападали Деса - за езика й, за вида й, за гардероба й.... Според тях, сме нямали право, защото тя не била на "длъжност", критиките били "злоба" и прочие... 1. Дори и да няма длъжност "Първа Дама" тя е ПРЕДСТАВИТЕЛНО ЛИЦЕ - т.е. Представлява Президентската институция, представлява по един или друг начин България и всички нас. 2. Харчи държавни пари! Има право на собствен екип /платен пак с нашите пари/. Ползва кабинет в Президентството. 3. Има избор да не е такава /както направи Юлияна/, тогава никой няма право да се занимава по какъвто и да е начин с нейната особа. 4. Елементарната интелигентност, възпитание и добро образование, изискват да се знае, че от момента, в който стъпиш на това поле, прекратяваш всякакви лични обяснения, в каквито и да е платформи. Всяко едно изявление трябва да отговаря на държавната политика на Президента, а не на твоите виждания! Президентът е такъв и на българи, и на с@игани, и на пиджр@си, и на хетеро, и на християни, и на мюсулмани, колкото и да не ни се харесва една или друга група, никой няма право да обижда, поучава, размахва заканително пръст! 5. Понеже ПРЕДСТАВЛЯВА всички нас и Държавата България, външният й вид трябва да е достопочтен, стилен и непозволяващ гафове /като гащиризона със "зърната" - аз също смятам, че е ефект от шева, но, когато имаш екип да те обслужва, непростимо е да се допускат такива изцепки/. 6. Когато мъжът ти - Президентът, разговаря с чужди/бразилски гражданки, не се подаваш иззад гърба му и да се провикваш "бай дъ уей!". Само се усмихваш мило и евентуално после си правиш снимка с мераклийката. 7. Наемаш екип от акули профси, които да се занимават с твоите лични, обществени изяви. Създаваш дългосрочна ПР стратегия и план. 8. Каниш редовно ключови фигури от медиите на рандеву-та и поддържаш отлични контакти с тях! 9. Избираш си достойна кауза и започваш да се занимаваш с нея, а по-малко с делата на мъжа ти! 10. Имаш съзнание и понятие какво е да си "Първа Дама" и най-вече - правиш разлика, че Президента не си ти, а мъжа ти!", взриви Мариела Нордел.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.