Най-голямата болка в живота на Слави Трифонов

https://goreshto.net/novini/nay-golyamata-bolka-v-zhivota-na-slavi-trifonov/49643 Goreshto.net
Най-голямата болка в живота на Слави Трифонов

Слави Трифонов изпитвал завист дори към своите приятели!

Голямата болка в живота на Слави Трифонов е свързана с личния му живот. От години Дългия завиждал на всички хора с щастливи семейства. Всъщност той искал да има такова, но вътрешни комплекси и терзания така и не му позволиха да се ожени или да има собствено дете, а времето си тече и скоро ще навърши 48 години.

[caption id="attachment_6657" align="alignright" width="300"]Най-голямата болка на Слави Трифонов е свързана с липсата на семейство Най-голямата болка на Слави Трифонов е свързана с липсата на семейство[/caption]

Последният пример, който доказа завистта на Слави Трифонов, е липсата му на сватбата на Борис Солтарийски. Певецът, на когото самият шоумен даде големия път в живота, се венча без Дългия. Двамата с Мартина така и не се появиха, а слуховете твърдят, че Слави завиждал на Борис за семейството, което гради. Както е известно, Солтарийски вече не само е семеен, но и очаква момиченце, припомня Goreshto.net.

Всъщност той постоянно избягвал събиране на шоуто, на което присъстват половинките на "Ку-ку бенд". Слави Трифонов обаче сам си е виновен за тази завист. Нещо вътре в Дългия го спира да създаде семейство. Той многократно е споделял в шоуто си, че най-много уважава хората, които оставят поколение след себе си. Слави обаче надали ще остави и винаги ще изпитва някаква завист към щастливите хора, борейки се със себе си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.