Най-наглите същества! Вижте новата "истина" на Тризначките (Срамота)

https://goreshto.net/novini/nay-naglite-sashtestva-vizhte-novata-istina-na-triznachkite-sramota/49607 Goreshto.net
Най-наглите същества! Вижте новата "истина" на Тризначките (Срамота)

Тризначките за пореден път доказаха, че не са достойни да бъдат обществени личности, но уви...

Срам! Абсолютен срам за България са Тризначките и най-срамното е, че такива хора у нас са сред популярните, макар и не много, личности. Трите сестри за кой ли път доказаха наглата си и дребнава същност. Те се обърнаха срещу предаването, което им даде всичко дотук в живота. Любов, Надежда и Вяра се зарекоха във Фейсбук, че повече никога няма да станат част от "Биг Брадър", пише БЛИЦ. Причината е, че темата на новия "ВИП Брадър" е свързана със социализма през един по-забавен поглед.

[caption id="attachment_6344" align="alignright" width="300"]Тризначките биха рекордите за наглост Тризначките биха рекордите за наглост[/caption]

Тризначките се обявяват като твърди антикомунистки. Разбира се, всеки човек има правото да се определя политически както пожелае, но срамното тук е, че те много бързо забравиха какво направи "Биг Брадър" за тях. Шоуто ги изкара от неизвестността, припомня Goreshto.net. Освен пари, те получиха и слава. Неща, които много по-достойни хора от тях не са притежавали никога.  Друг е и въпросът, че победата на Любов винаги е подлежала на огромно съмнение, тъй като Тризначките бяха ненавиждани от почти целия български народ и не стана ясно как същият този народ е гласувал за една от тях.

Всичко това "Биг Брадър" направи за трите благоевградчанки, а сега те му забиха нож в гърба. Тризначките дори се заричат скоро да разкрият скандални истини от "кухнята" на шоуто, което пък е върхът на наглостта, защото техният триумф беше едно от най-скандалните събития в историята на българския "Биг Брадър".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.