Най-после радост за бащата на Чочо Попйорданов: Сълзи от щастие обляха Иван, новото му семейство е факт!

https://goreshto.net/novini/nay-posle-radost-za-bashtata-na-chocho-popyordanov-salzi-ot-shtastie-oblyaha-ivan-novoto-mu-semeystvo-e-fakt/50050 Goreshto.net
Най-после радост за бащата на Чочо Попйорданов: Сълзи от щастие обляха Иван, новото му семейство е факт!

Бащата на Чочо Попйорданов доказа, че никога не е късно за щастието!

Последните 4 години бяха истински ад за таткото на Чочо Попйорданов, но той успя да продължи напред и отново е семеен. Доказа нагледно, че когато животът ти изглежда свършен и уж няма светлина в тунела, то всъщност изход винаги има, стига да вярваш и се страмиш към него. Иван Попйорданов е в трепетно очакване на своето второ дете. Цели 53 години след раждането на първото, в края на годината ще се появи на бял свят още една негова рожба. Тя е от Диана Андреева. Шефката на Обсерваторията по икономика на културата е заченала от бившия шеф на Националната телевизия и ще роди неговото дете. Иван е на 79 години, но е готов да поеме тежестта да отгледа още един син или пък да има този път дъщеря. Според слуховете той се надявал именно на щерка, тъй като вече знае как се гледа момче. Двамата с Диана са сключили таен брак още в началото на лятото. Таен - защото е нямало тържество след това, а просто са се подписали пред най-близките си хора. Сега са в очакване на най-голямото си щастие. Макар разликата в годините им да е цели 42, това изобщо не пречи на връзката им. Всичките им познати твърдят, че Диана е наистина влюбена в Иван, а не преследва слава или пари. Колкото и странно да звучи, тя се влюбила в душата му, без да я интересува външността му. Иван Попйорданов също е луд по новата си съпруга. Тя е причината да продължи да иска да живее, след като го сполетяха огромни драми в последните години. Първо се спомина съпругата му, а почти веднага след това и синът му. Нещо, което го сломи, но той успя да намери сили в себе си за живот. Неговите приятели твърдят, че направо сияел от щастие до бременната Диана. Често дори се просълзявал от радост. Дано винаги да е така!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.