Най-сетне: Мария си призна, че има проблеми с пеенето!

https://goreshto.net/novini/nay-setne-mariya-si-prizna-che-ima-problemi-s-peeneto/49296 Goreshto.net
Най-сетне: Мария си призна, че има проблеми с пеенето!

Мария пее като на домашен купон, коментират очевидци! А и тя сама си призна

Мария, по-известна като Мара Отварачката, трудно хваща верния тон. Та тя не може да пее, протестират недоволни клиенти пред организаторите, след участията на миньончето.

Преди известно време Мара дошла да пее в елитна дискотека в родния си град Стара Загора. Миньончето пристигнало с луксозно возило, придружено от горилите на милионерския син Християн Гущеров. Заведението било пълно, но малко след като Мара изкарала второто си парче, клиентите побързали да побегнат. По-късно един от посетителите споделил, че клубът се напълнил, защото ги излъгали, че ще пее Галена, но дошла Мария. Тази не може да изкара една песен вярно, оплакал се 29-годишният мъж пред шефовете на заведението.

[caption id="attachment_4008" align="alignright" width="300"]Мария най-после си призна за пеенето Мария най-после си призна за пеенето[/caption]

Това, че Мария трудно хваща верния тон, са го констатирали и много от нейните почитатели. Които все по-настървено споделят в социалната мрежа, че е по-добре брюнетката да напусне чалга средите и да се отдаде на друго поприще. Добре, че го има плейбека, иначе няма да познаем коя песен пее, не мирясват злите езици.

Тя милата пее толкова лошо, че ако не записва в студио, никой няма да я слуша, не я жалят и нейните колежки от гилдията.

Когато била в гимназията, преподавателката й по пеене щяла да й пише двойка. Това сподели самата поп фолк певица Мария пред зрителите на предаването „Преди обяд”. Тя била в паралелка с контрабас и пиано, но напуснала и отишла в общообразователно школо. Причината била, че я ударило ток и дълго време не могла да си движи пръстите на ръцете, камо ли да свири. Но още преди злополучната случка учителката й по пеене искала да я остави на поправка, защото твърдяла, че малката Мария не може да улови верния тон.

Да бяха й оставили двойката, че да не се пъне и днес, на едно мнение са почитателите й и нейни гласовити колежки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.