Не е за вярване какво направи мъжът на Джулиана Гани! (още разкрития)

https://goreshto.net/novini/ne-e-za-vyarvane-kakvo-napravi-mazhat-na-dzhuliana-gani-oshte-razkritiya/51087 Goreshto.net
Не е за вярване какво направи мъжът на Джулиана Гани! (още разкрития)

Половинката на Джулиана Гани - Илиян Найденов буквално опули всички в мрежата!

Мъжът на Джулиана Гани - фитнес инструкторът Илиян Найденов сащиса мало и голямо в мрежата. Като, за всеобщ потрес, се зае да говори и коментира... политиката. Предаваме изказването му без редакторска намеса:

"Гледам с инстерес сериала за Божков, Гешев и останалите герои. Много ми напомня на годините, в които следях “Под прикритие”! Даже Гешев ми прилича на комисар Попов, а Божков на Джаро. Да ви кажа честно и тогава симпатизирах повече на Джаро.. и сега съм така!

Който хванал метафората хванал, но сега да питам сериозно!?.. Как един народ гледа този цирк, даже набелязвайки си на чия страна е и чакайки ден след ден следващия епизод!? Как пък на никой не му дреме за ХИЛЯДИТЕ проблеми, които са докарали народа ни до Голгота!? Защо, сънародници мои, сте готови да се биете като лъвове в дискотеката, на кръстовището или на черния петък, но не и на паветата, където може да се реши съдбата ви? Защо и от какво ви е страх? Нима има по-лош вариант? Защо вадите телефони, когато някой съмишленик яде бой, а не стискате юмруци? Защо вие, господа полицаи, не се биете за собствената си промяна? Да не би да ви харесва да живеете от рушвети, понеже заплатите са ви докарали до опашката пред банката? Не можете ли със същата тази сила да застанете зад съгражданите си? Нима на протестите не виждате свои познати и не пръскате с газ по стари съученици? Президента Румен Радев буквално ни призова тази сутрин, а аз като типичен българин поствам във фейса! Грешката е в мен! Във вас също! До кога, бе? Когато нямаше фейсбук са се събирали повече хора по протестите! Колко още века модерно робство и стискане на дупе? Колко мислите, че ще издържат ако буквално цял народ иска оставката на това правителство? Там е проблема, приятели! Няма цял един народ! Медиците протестират, а ние казваме “дреме ми, не съм медик”! Не съм, не съм, ама утре тия дето не ги подкрепих ще ме лекуват! Така и с бизнеса! Някои са на заплата, за какво им е да напускат работа понеже са били на протест.. няма начин, нали? Няма и начин да се оправим...! Дано Господ ни даде акъл, защото сила имаме и сме го показали във времето! Дано се сетим, че успеха не е във фейса, а там навън, където трябва пожарникари, медици, полицаи, бизнесмени, заплатаджии, творци, звезди и дори деца, да излязат и да кажат “Искам да живея НОРМАЛНО”! Има начин! Просто се искат топки, а ние сме ги загубили в епизодите на сериала! П.С. Проблемът е, че 70% от хората не прочетоха това до край, защото в него няма ШОК! СКАНДАЛ! Или някой, който се излага! Покажи, че те е грижа и не си деградирал! Поне прочети!", взриви мрежата любимият на Джулиана Гани.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.