Не е за вярване: Наталия Кобилкина изпадна в депресия! (шокира с признанието си)

https://goreshto.net/novini/ne-e-za-vyarvane-nataliya-kobilkina-izpadna-v-depresiya-shokira-s-priznanieto-si/51220 Goreshto.net
Не е за вярване: Наталия Кобилкина изпадна в депресия! (шокира с признанието си)

Наталия Кобилкина изпадна в състояние на депресия, за нея това е нещо извънредно!

Невероятно, но факт. Прочутата и винаги усмихната Наталия Кобилкина изпадна в депресия. Не й се прави нищо... Това призна самата тя днес преди часове и разказа как съпругът й Такис Дретакис е посрещнал новината (бел.ред. правописът е запазен автентичен): "Днес лягам на дивана и казвам на моя мъж: Край! нищо не ми се прави. Може би трябва да спря всичко и да правя нещо совсем друго. Моя мъж ми погледна уплашено и се навел да провери дали нямам температура или корона-вирус. Оказа се че няма. Предложи ми чай или кафе. Започна да ми заплаща: и какво ще правиш? бизнеси ли? Ще ги измисляш и ще ги правиш? Краставици ли ще отгледаш? Аз: лесно. Всички бизнеси имат едни и същи принципи, каквото и да се захвана пак ще го направя успешен. Но не в това идеята. НИЩО НЕ МИ СЕ ПРАВИ. Всичко е прекрасно, но реве ми се. Той совсем уплашено ми погледна и каза: ну не дей... не мога да те гледа така... ну ако силно искаш по реви малко, може ще ти мине...това е рамото ми за твоя рев. Реших първо да изгледам Замръзнало кралство-2 (мъжет ми остави на мира за 2 часа) после пострадах още 30 минути и ми мина... И вечерта моя мъж ми покани на вечеря в хола с костюм и вратовръзка. Ех че хубаво да има разбиращ мъж като Такис Дретакис, който позволява ти да бъдеш откачалка и да ти приема на 100% c всички твоите бръмбери в главата. Вие как се справите с вашите бръмбери? P.S. Вече пак ми се прави неща, но в по спокоен режим", сподели Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.