Не е за вярване: Славин Славчев се отказва от колата на "Капките"! (ето какво заяви победителят)

https://goreshto.net/novini/ne-e-za-vyarvane-slavin-slavchev-se-otkazva-ot-kolata-na-kapkite-eto-kakvo-zayavi-pobeditelyat/50392 Goreshto.net
Не е за вярване: Славин Славчев се отказва от колата на "Капките"! (ето какво заяви победителят)

Славин Славчев не иска автомобила от "Като две капки вода"!

Големият победител в шоуто "Като две капки вода" Славин Славчев сащиса всички с решението си да се откаже от наградата. А именно чисто новият автомобил, който му бе подарен на финала на формата. Както знаем той получи ключовете на лъскав "Форд", чиято цена е около 25 000 лева. Оказа се обаче, че талантливият певец не желае возилото. Не само, защото не можел да шофира умело и предпочита да ползва метрото и градския транспорт, но и искал да си купи жилище. Славин Славчев отдавна си мечтаел да си има собствен дом в столицата, където се премести скоро след победата си в "Х Фактор". Разбира се, цените дори на малките жилища в София са твърде високи и продажбата на автомобила няма да му бъде достатъчна за дом. Славин обаче получил солиден хонорар от самото си участие в "Като две капки вода", а и то спомогнало за увеличаване на участията му по нощните клубове. "Той е много скромно, естествено и свястно момче. Не ламти за много и не иска да се шири в царски палати. Стига му да си събере парички за малко жилище, където да живее самостоятелно и спокойно", разкриха близки до него източници. Къмч момента чаровникът делял квартира в София, заедно с още две момчета. Няма си приятелка, след като се раздели с предишната си половинка преди няколко години. Самият той често е признавал, че му е трудно с жените и свалките, защото е твърде срамежлив и стеснителен. Семейството, близките и познатите му са повече от горди с него и втората му голяма победа в национален ефир. А феновете го аплодират най-вече затова, че никога не изневери на себе си и стила си. Без значение от комерсиалното, по което залитат всички в името на парите и бързата слава. Пожелаваме на Славин Славчев оше по-големи успехи и дори кариера извън пределите на страната. Той определено го заслужава с рядкия си и безценен талант!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.