Не могат да го познаят: Ненчо Балабанов се срина! (виж жената, която му разби сърцето)

https://goreshto.net/novini/ne-mogat-da-go-poznayat-nencho-balabanov-se-srina-vizh-zhenata-koyato-mu-razbi-sarceto/50534 Goreshto.net
Не могат да го познаят: Ненчо Балабанов се срина! (виж жената, която му разби сърцето)

Ненчо Балабанов не е на себе си от болка, но късно!

Актьорът Ненчо Балабанов не е на себе си от месеци. През последните дни обаче се сринал дотам, че и познатите му се притеснили за него. Водещият на "Господари на ефира" винаги е бил жизнен, весел, амбициозен и е давал вид на непукист. Е, явно това е било само привидно, тъй като днес усмивката почти не се виждала на лицето му. Оказа се, че причината за това не е сваленото от ефир предаване, а... жена. И то не коя да е жена, а неговата бивша. Да, става дума за красивата певица Йоанна Драгнева, която преди дни обяви в национален ефир, че чака бебе. Тя е обвързана с водещия на БНТ и актьор от "София Ден и Нощ" Миро Димитров, а двамата нямат търпение да станат родители. Именно това разтърсило из основи душата на Ненчо Балабанов, който чак сега си дал сметка, че е изгубил Йоанна завинаги. Припомняме, че двамата бяха заедно няколко години, а Драгнева го обожаваше. Ненчо обаче беше зает предимно със себе си и кариерата си, което в крайна сметка предопредели края на връзката им. Балабанов и Драгнева се разделяха и събираха няколко пъти, но съдбата си знае своето. "С Миро се познаваме от много години, може и 10 да са. Били сме заедно в общи компании, приятели сме били. Не знам какво се случи изведнъж, но сякаш се преоткрихме. Погледнахме се една вечер и просто го осъзнахме. Мисля, че беше взаимно", призна в ефир бременната Йоанна. Докато близките и приятелите й се радват за нея и й желаят цялото щастие и любов на света, то бившият й Балабанов едва си намирал място. В един момент Ненчо осъзнал какво е била блондинката в живота му и колко много я обича още, но нямал шанс. Оставало му само да преодолее самостоятелно тази болка, защото не мислел по никакъв начин да се бърка в живота на Йоанна и Миро. Пък и Димитров не е от мъжете, които биха позволили външен човек да си пъха гагата в личното му пространство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.