Не устиска: Софи Маринова издаде тайната на Лоренцо

https://goreshto.net/novini/ne-ustiska-sofi-marinova-izdade-taynata-na-lorenco/53317 Goreshto.net
Не устиска: Софи Маринова издаде тайната на Лоренцо

Софи Маринова си е такава, не може да пази тайна

Ромската перла издаде тайната на сина си Лоренцо. Това певицата направи в шоуто на Цитиридис.

„Ще ставам баба. Лоренцо ще се жени. Той се сгоди за дългогодишната си приятелка Мария. Двамата са заедно от деца. Сватбата ще е догодина, през пролетта. Лоренцо ми каза, че иска годеж, по нашите обичаи. С ядене, пиене, да искаме булката  и всички останали салтанати“, чуруликаше пред водещия певицата.

Годежният пръстен Лоренцо поднесъл на приятелката си в Дубай. Там бе на ваканция Софи Маринова, като изкара в богатото емирство две седмици. Първите седем дни била сама, през втората седмица дошъл Лоренцо с гаджето си. На частно сафари той паднал на колене пред нея, като й поднесъл пръстен и я попитал дали иска да му стане жена. Изненаданата Мария казала „да“.

„Ами много съм щастлива. Казаха ми, че  искат само аз да им пея на сватбата. Дано и аз бъда там с кавалер. Ухажори много“, многозначително подчерта Софи Маринова.

Както стана ясно Софи и нейния бивш мъж Гринго са се разделили окончателно. Двамата се ожениха на пищна сватба, но много скоро след това се разведоха. Дадоха си още няколко пъти шанс, а здравенякът доста често тупалкаше половинката си, като дори й счупи ръката. Той имаше проблеми със закона и хазарта, и накрая певицата окончателно го изрита от дома и кревата си.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.