Нечовешко: Това причини Николета на малката Никол! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/nechoveshko-tova-prichini-nikoleta-na-malkata-nikol-snimki/49423 Goreshto.net
Нечовешко: Това причини Николета на малката Никол! (СНИМКИ)

Николета Лозанова този път мина всякакви граници!

Родител ли?! Това определение трудно може да се даде на фасонлийката Николета Лозанова. Или родител - да, но добър родител - със сигурност не! Доказателство за това е нечовешката постъпка на водещата на "Поверително от NL" с малката й дъщеря Никол. Която от ден на ден се усмихва все по-рядко.

Най-новата изцепка на Николета Лозанова мина всякакви граници. Тя изтипоса снимка на Никол във Фейсбук и за пореден път демонстрира пред феновете си колко богато и модерно облечено момиченце е Никол, пише Лайфстайл.бг.

[caption id="attachment_5034" align="alignright" width="300"]Николета Николета е всичко друго, но не и пример за родител[/caption]

Дотук нищо чак толкова нередно, ако не бе красноречивата физиономийка на малката Никол. Момиченцето стои мирно и чинно изправено пред обектива на фотоапарата като очевидно спазва строгите инструкции на майка си Николета.

Погледнете личицето й обаче, и надали ще повярвате, че това е любимото занимание на детето. То стои с нещастна муцунка, изпънато като струна и с протегнати нагоре ръчички, досущ като средновековните мъчения по време на инквизицията. При това с една единствена "съществена" цел - родителката му да се похвали с него в мрежата и за пореден път да засвидетелства завидното си финансово състояние.

[caption id="attachment_5035" align="aligncenter" width="300"]Прилича ли ви това на щастливо дете, което в този момент иска точно това - да позира като маймунка в цирка?! Прилича ли ви това на щастливо дете, което в този момент иска точно това - да позира като маймунка в цирка?![/caption] [caption id="attachment_5036" align="aligncenter" width="300"]Вместо да си играе навън, Никол вдига рейтинга на майка си Вместо да си играе навън, Никол вдига рейтинга на майка си[/caption]

"Това е нечувано! Тази жена направо се гаври с детето си. Откакто се е родила Никол я третира като животно - сякаш е дресирана маймунка, чието предназначение е да изпълнява желанията й и да я прославя пред света. Извинявайте, но това не е майка. Да не дадеш на детето ти да си играе и да расте на воля, а постоянно да я показваш като в цирка. Айде, сиктир!", коментират възмутени потребители в мрежата, но самата Николета очевидно никога няма да разбере думите им.

[caption id="attachment_5037" align="aligncenter" width="225"]Вижте очичките на детето - дори целувката е за пред камера, а не истинска като с Валери Вижте очичките на детето - дори целувката е за пред камера, а не истинска като с Валери[/caption]

А и как да ги осмисли, когато това е малко по-сложно, отколкото да обикаляш с часове мола за поредния скъп парцал, който да замени детството на детето ти...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.