Нечувано: Решението на Мария накара Гущеров да застине на място!

https://goreshto.net/novini/nechuvano-reshenieto-na-mariya-nakara-gushterov-da-zastine-na-myasto/49611 Goreshto.net
Нечувано: Решението на Мария накара Гущеров да застине на място!

Мария все беше изненадвала с хрумванията си, но това й решение е черешката на тортата!

Бизнесменът Християн Гущеров бил тотално сразен и застинал на място за няколко минути, когато научил какво решение е взела любимата му Мария. Миньончето на фолка неведнъж е изненадвало с хрумвания, но последното направо изби рибата.

Казано накратко - Мария взе решение да става психолог! Да, ако щете вярвайте - на есен Мария щяла да запише да следва психология, защото й било интересно. А не криела надеждите си, че после ще успее да се реализира като колежка на Мадлен Алгафари - когато дойде време да се "пенсионира" от Пайнер.

[caption id="attachment_6383" align="alignright" width="300"]Мария Мария тотално изби рибата с това свое фундаментално решение[/caption]

Това разкриха близки до Мария, които разказаха, че любимият й милионер Християн Гущеров едва не се обесил като чул думите й. Не, че Гущеров има против приятелката му да е образована и начетена, но това, на което той и семейството му държат най-много, са неопетнената им чест и имидж в обществото.

Фактът, че Мария, чиито интереси се свеждат главно до това кой магазин ще изръшка днес, накарал Християн Гущеров да погледне твърде скептично на намерението й и отсега да усети на какви подигравки ще бъде подложено семейството му ако Мара Отварачката, аджеба, стане студентка.

"И си е прав човекът. Как си представяте Мария като психолог?! То вярно, че дипломите се купуват, ама знанията не можеш да ги купиш, камо ли успешната кариера след това. Видяла нашата, че Кали завърши философия и реши, че и тя може. Дано Християн Гущеров да успее да я разубеди, че голям смях ще падне", коментират и потребителите по форумите.

Дали Мария все пак ще размисли или твърдо ще отстоява решението си, ще видим тая работа през есента.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.