Недопустима подигравка на Бориса Тютюнджиева с Андрей Арнаудов?

https://goreshto.net/novini/nedopustima-podigravka-na-borisa-tyutyundzhieva-s-andrey-arnaudov/49602 Goreshto.net
Недопустима подигравка на Бориса Тютюнджиева с Андрей Арнаудов?

Бориса Тютюнджиева се подиграва жестоко с Андрей Арнаудов

Любовният романс между красивата Бориса и тв водещия Андрей започва да угасва, научи Goreshto.net. Хубавицата не е никак доволна от промяната на финансовото състояние на Арнаудов и това е причина за срива в тяхната любов. Когато преди два месеца Бориса си хареса Андрей за нещо повече от приятелство, той тъкмо се бе налял с поредната доза пачки, дошли от "Къртицата". След това обаче финансовото положение на ТВ7 докара нещата дотам, че в момента Андрей си търси телевизионно поле на изява, а от спечелените хилядарки от шоуто вече почти няма помен, тъй като Бориса ги изхарчи, както се говори из обществените среди.

[caption id="attachment_6310" align="aligncenter" width="300"]Бориса Тютюнджиева се подигра с Андрей Арнаудов Бориса Тютюнджиева се подигра с Андрей Арнаудов[/caption]

Отношенията между двамата в последно време са по-лоши и това е именно поради финансите на Андрей. Бориса даже намекна в социалната мрежа, че няма сериозен приятел, което е удар под кръста за Арнаудов. Той обаче така и не може да си намери нова телевизия, която да излъчва предаванията му с Иван, което още повече отдалечава Тютюнджиева от него. Вече се говори, че ако до края на лятото няма готов и одобрен телевизионен проект, Андрей ще остане без вниманието и ласките на Бориса.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.