Недопутимо: Спасяват изрода Георги Симов?

https://goreshto.net/novini/nedoputimo-spasyavat-izroda-georgi-simov/49267 Goreshto.net
Недопутимо: Спасяват изрода Георги Симов?

Георги Симов може да бъде спасен от затвора

Недопустимо от морална гледна точка, но насилникът Георги Симов може да не лежи в затвора. Това стана ясно от неговата майка, която към момента се опитва с всички сили да изкара сина си луд.

Всъщност госпожа Симова вече притежава медицинско свидетелство, че Георги не е психично здрав. Той е бил изкаран преди около година след едно от жестоките му престъпления срещу местна девойка. Тогава майката успява да извади от ареста сина си именно чрез този документ.

Жестокостите на Георги Симов обаче продължават и даже се засилват. Това осигурява на 33-годишния мъж нов арест. В момента той е задържан от полицията и срещу него има един куп обвинения за физическа насилие над жени. Goreshto.net припомня на читателите си, че Симов е причаквал дами по заведения и ги е нападал, нанасяйки им сериозен побой и плътско насилие. Последният случай е от края на февруари, а от 7 март Георги е в ареста.

[caption id="attachment_3796" align="alignright" width="300"]Georgi Георги Симов може да отърве затвора[/caption]

Майката на насилника е практикуващ лекар в Бургас и злите езици вече започнаха да прогнозират, че тя ще използва свои познанства с цел медицинска облага на сина й. В случая тя би била доказана невменяемост. Нещо, което по принцип никой не желае, но за Георги Симов би била спасителна диагноза, защото това ще значи, че той не е бил с ясно съзнание по време на престъпленията.

Ако Георги Симов не влезе в затвора, а в лудница, несправедливостта би била налице. Българският народ вече изрази ненавист към насилника от Бургас. Доста от интернет потребителите дори са на мнение, че той заслужава смърт. Родителите на пострадалите момичета са съсипани. От тази гледна точка даже и затворът изглежда малко наказание за Симов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.