Неизлъчвани досега кадри за Бойко Борисов взривиха интернет (ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/neizlachvani-dosega-kadri-za-boyko-borisov-vzriviha-internet-video/49621 Goreshto.net
Неизлъчвани досега кадри за Бойко Борисов взривиха интернет (ВИДЕО)

Бойко Борисов бе въвлечен в нов скандал с мафията!

Ново видео, касаещо миналото на Бойко Борисов, взриви интернет. То бе качено в сайта YouTube днес, видя Goreshto.net, и определено може да шокира всички привърженици на бившия ни премиер. Кадрите са от предаването "Горещо" през 2008 година. Венета Райкова разговаря с писателя Георги Стоев, който въвлича лидера на ГЕРБ във връзка с мафията.

[caption id="attachment_6468" align="alignright" width="300"]Нов скандал се заформя с Бойко Борисов Нов скандал се заформя с Бойко Борисов[/caption]

Стоев говори за това, че Бойко Борисов е бил доста близък с руския мафиот Дмитрий Минев, известен повече като Димата Руснака. Той бе застрелян през 2004 година, когато Борисов беше главният секретар на МВР. В онова време обаче бъдещият ни министър-председател е бил доверен човек на руския бизнесмен, твърди Георги Стоев. По този начин незаконните дела на Димата Руснака са минавали безнаказано, се намеква във видеото.

Разбира се, всеки българин има своята гледна точка и преценка дали да вярва на кадрите от "Горещо" или не. Факт е обаче, че това е поредното въвличане на Бойко Борисов в мафиотските среди.

Не е ясно защо преди 6 години Венета Райкова е решила да не излъчва тези кадри, но след крахът на "Горещо" очевидно доста истини излизат наяве и вече няма какво да се крие, защото предаването е в историята.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.