Ненормален ли е: Виж каква жена може да изгуби Даниел Златков! (МНОГО СНИМКИ на съпругата му Агнес)

https://goreshto.net/novini/nenormalen-li-e-vizh-kakva-zhena-mozhe-da-izgubi-daniel-zlatkov-mnogo-snimki-na-saprugata-mu-agnes/50074 Goreshto.net
Ненормален ли е: Виж каква жена може да изгуби Даниел Златков! (МНОГО СНИМКИ на съпругата му Агнес)

Даниел Златков има цяло съкровище у дома, но дали ще го опази!

Футболистът Даниел Златков, когото мнозина видяха за първи път след като прекрачи прага на Вип Брадър 2017, е на път да се провали тотално. Но не във формата, който и без това надали ще спечели. А в личния си живот. И в прекрасното семейство, което има. Както знаем, Даниел Златков сключи брак през 2013-та година с прекрасната Агнес Златкова. Двамата имат две великолепни деца - 7-годишният Марио и 2-годишната Адриана. Българският Роналдо обаче е на път да изгуби всичко и най-вече съпругата си Агнес. Това разкри вчера в предаването на Гала журналистът Антон Стефанов, който бе и пръв приятел със Златков в Къщата. Оказа се, че жената на Даниел е научила за негова забежка малко преди той да влезе в Къщата. И като всяка нормална жена, не си е замълчала, а го е заплашила с развод. Очевидно скандалът между двамата съпрузи е стигнал и до ушите на сина им Марио, който така се разстроил, че не искал да вижда татко си. "Не те искам. Не искам да се прибираш вкъщи", казало детенцето на Даниел Златков при една от първите им срещи в Къщата. Знаем, че Биг Брадър позволява на съквартирантите да виждат близките си хора всяка седмица. Малкият на Златков обаче така и не дошъл повече в Нови хан, защото бил сърдит на баща си. Вместо да се замисли върху думите на детето и върху това как се чувства красивата му жена Агнес, футболистът доста се раздаде в шоуто. Самите дами като Енджи Касабие, Джулиана Гани и Сашка Васева дори го порицаха затова как фриволно се е държал и как е флиртувал с танцьорките. Които влязоха в Къщата за ергенското парти на Даниел Петканов. "Ето я съпругата на Дани. Вижте я добре как изглежда, а после кажете не е ли ненормален тоя човек?! И как един мъж с глава на раменете си би изпуснал такова съкровище", коментират близки до Златков източници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.