Неочакван скандал изправи Слави Трифонов пред решаващ избор!

https://goreshto.net/novini/neochakvan-skandal-izpravi-slavi-trifonov-pred-reshavasht-izbor/49389 Goreshto.net
Неочакван скандал изправи Слави Трифонов пред решаващ избор!

Слави Трифонов не знае какво да реши, макар че ситуацията не търпи отлагане!

Слави Трифонов е изправен пред решаващ избор, който не търпи отлагане. Той самият обаче още е в изумление и не знае какво решение да вземе. Причината е големият скандал, разтърсил екипа му като в основата на раздора са актьорите Виктор Калев, Краси Радков и Мариан Бачев.

Войната между дългогодишните колеги и приятели избухна след като Виктор Калев нададе вой за ролите на жени и техни подобия, които е принуден да играе всеки понеделник в "Шоуто на Слави". Чашата преляла, когато Виктор разбрал, че Слави Трифонов и сценаристите са му отредили и ролята на осмиваната победителка в Евровизия Кончита Вурст, в чиито образ бе задължен да се превъплъти снощи.

[caption id="attachment_4747" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов трябва да вземе важно решение[/caption]

"Кавгата беше чудовищна. Виктор крещеше на Слави Трифонов и колегите си, че му е писнало да му се присмиват, задето постоянно влиза в образите я на Софи Маринова, я на Деса Поетеса, я на Елица, а сега пък и на Кончита Вурст. Той категорично отказа да я играе, но Слави Трифонов и гримьорите видяха, че Мариан Бачев и Краси Радков няма да изглеждат достоверно в тази роля и Виктор нямаше къде да бяга", разказват служители на Слави Трифонов.

След края на шоуто обаче, Виктор Калев провел сериозен разговор със Слави Трифонов и останалите актьори и им поставил ултиматум - или ще се проявява повече уважение към него, или щял да си грабне "бохчата" и да напусне.

[caption id="attachment_4748" align="aligncenter" width="300"]Виктор Калев постави ултиматум на Слави Трифонов Виктор Калев постави ултиматум на Слави Трифонов[/caption]

Сериозният му тон и категоричност стреснали много Слави Трифонов, който най-късно до идния понеделник трябва да осмисли нещата и да вземе решение, което може изцяло да подмени образите в шоуто, или то да остане с един актьор по-малко.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.