Неочаквано: Думите на Мегз ще ви разплачат! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/neochakvano-dumite-na-megz-shte-vi-razplachat-oshte-podrobnosti/51016 Goreshto.net
Неочаквано: Думите на Мегз ще ви разплачат! (още подробности)

Мегз успя да трогне хиляди хора с новогодишния си пост!

Миглена Каканашева - Мегз успя да трогне до сълзи последователите си в мрежата. Ето какво написа тя и буквално ни "стисна за гушите". Добре е всички да се замислим над казаното от дизайнерката:

"Има на света три звезди. Три добре познати на всички ни сестри. Едната е тази от небето, която блещука всяка вечер. Всеки я познава, има хиляди от нея. Тя отговаря за живота и любовта. Втората - от нея няма толкова много. Виждат я само късметлиите - Падащата звезда. Тя отговаря за мечтите.

Всеки, които има благословията да я види поне веднъж в живота - има правото да избира каквото си пожелае. Малцина знаят, но тези две толкова обичани звезди имали още една малка сестричка. Нея никой никога не я е виждал. Тя може да се почувства само със сърцето - Прошката. Всяка сутрин малката звездичка стояла и слушала разказите на сестрите си. Толкова много искала да е като тях. Да блести в небето, хората да я познават и да я обичат. Един ден малката звездичка събрала смелост и отишла при Луната. “Аз вече не искам да съм звездичката на Прошката. Искам да ми вземеш силата завинаги, но да ме превърнеш в една от сестрите ми - дори да живея само нощ. Искам и мен някой да ме види и да ми се радва”. Луната се засмяла. “Мило дете, теб никой не те вижда, но това не означава, че хората не те познават..”. Малката звездичка избухнала в сълзи “Никой не ме познава. Аз съм невидима. Как може да познаваш някого, когото никога не си виждал..”. Луната била много мъдра. Усмихнала се отново и отворила за малката звездичка прозорец към Земята. “Сега ще ти покажа. Ето, какво виждаш тук? Или в съседната къща? Какво виждаш?”. Малката звездичка още плачела. “Какво общо има това с мен? Мъж целува приятелката си. Живеят, обичат се. Мен никой не ме обича. В другата къща - дете подарява подарък на майка си. Сигурно е погледнала към сестра ми и си го е пожелала. Какво общо има и това с мен? Аз съм невидима”. Луната отново се усмихнала “Не, малка звездичке. Това си ти. Тези двама влюбени бяха скарани. Но днес той ѝ донесе цветя и тя му прости. Малкият красавец, пък, вчера излъга майка си и много я огорчи. Но днес ѝ нарисува картина за извинение. Всичко това си ти. Те те намериха в сърцето си. За да живее, обича или мечтае човек, той първо трябва да е способен да прощава. Този, който не може да прощава -той умира в тъга и мъка. Хората не те виждат, защото ти си звездичката, която свети в сърцата им”, трогна мрежата Мегз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.