Неочаквано: Мегз направи лично разкритие! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/neochakvano-megz-napravi-lichno-razkritie-oshte-podrobnosti/51069 Goreshto.net
Неочаквано: Мегз направи лично разкритие! (още подробности)

Мегз все повече се променя напоследък, но към добро!

Миглена Каканашева - Мегз направи неочаквано и много лично разкритие. Дизайнерката става все по-открита за живота си и това може би се дължи на любовта й с Румен Рончев. Сегашната й изповед обаче е за отношенията с родителката й:

"Първата ни екскурзия “мама - дъщеря” приключи и искам да използвам споделянето на тези три последни кадъра, които много харесвам, за да ви разкажа нещо, което научих. Пътуванията винаги са ме изпълвали с купища енергия, нови гледни точки и идеи. Но това пътуване с мама беше много различно.

Защото освен опознаване на един различен свят, то беше и път за мен и мама една към друга. Говоря с майка си по 800 пъти на ден. Но сякаш съвместната ни работа беше окупирала толкова голяма част от общуването ни. Едва след няколко дни абсолютно отделени от света около нас започнах да виждам в нея жената - не майката орлица или онази движеща работата ни сила. Честно видях как самата тя в толкова ситуации е като мен и си обясних много, много от поведението ѝ. Мисля, че и тя видя много в порасналото си момиче. Видя жена, не бебе за гледане и спасяване. И обсъждайки коя къде е останала наранена, научихме много ценен урок. Точно в тематиката на Мъртво Море между другото “Твърде многото сол прави рани”. В смисъл на - когато твърде много “солиш” -критикуваш някого в него се отварят рани, които дори и да зараснат на пръв поглед остават “защитни ями” за цял живот. Аз и майка ми имаме - окей ИМАХМЕ доста наситени с взаимно критикуване отношения. Да това създава амбиции и хъс за доказване, но те не са здравословни такива. Едно от най-прекрасните неща, които може да дадете на децата си е да ги научите как да се възхищават - на света, на вас, на баща им, на другите. Така ще им дадете крила и златен ключ, които с добра дума и светещи очи може да отключи всяка врата. Това става, когато вие самите ги поощрявате, хвалите и им се възхищавате истински. И когато те виждат това отношение към света, другите и тях - във вас - вашите деца ще го копират мигновено. Внимавайте с критиките. Те могат да направят децата ви неуверени, слаби или дори неспособни. Или пък изключително критични, воюващи, подценяващи се и несигурни. Та така - извървях 2км, за да намеря тези солни образования, а само 15тина минути върху тях и във водата ми направиха буквално десетки рани. Какво прави вашата мама? Прекарвате ли достатъчно време с нея? Заслужава си някога да попътувате само двете за няколко дни", сподели Мегз в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.