Неочаквано: Наталия Кобилкина и Такис Дретакис взеха важно решение! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/neochakvano-nataliya-kobilkina-i-takis-dretakis-vzeha-vazhno-reshenie-vizh-tuk/51122 Goreshto.net
Неочаквано: Наталия Кобилкина и Такис Дретакис взеха важно решение! (виж тук)

Наталия Кобилкина и Такис Дретакис успяха да шашнат последователите й!

Всеизвестната Наталия Кобилкина направи неочаквано разкритие за решението, което двамата със съпруга й Такис Дретакис са взели. Не, не бързайте да мислите, че отношенията им са влошени и бракът им е пред провал. Тъкмо обратното. След раждането на сина им и преместването им в Гърция, двамата са по-сплотени от всякога. И точно затова започват и обща работа заедно. Невероятно, но факт - Такис ще се включи в семинарите на Наталия Кобилкина, посветени на хармоничните отношения между партньорите. Първите два такива семинара ще бъдат в София и Пловдив, а рускинята разкри какво точно могат да очакват посетителите им: "Започвам нова страница в моята работа и вече стартирахме съвмествен проект с моя съпруг Такис. На приказния остров Бали беше пилотното издание, което пожъна голям успех и имахме страхотни отзиви. Затова ще направим този семинар в София и Пловдив. Това е за: - хора, които искат да се научат да изграждат щастливи отношения и да дадат на своите деца щастливо настояще и бъдеще - за двойки, които не се разбират, а се обичат и искат да са заедно - за хора, които често се чувстват самотни, неразбрани и неоцени в отношенията си Искам заедно да сложим основите на това красиво партньорство в отношенията! Сътворихме този семинар с голяма любов като обединихме различията на мъжката и женската гледна точка в отношенията. Повярвайте ми има начин да погледнете от обувките на другия без да губите индивидуалността си във връзката. Двамата с Такис ще споделим нашия опит, успехи, провали и уроци, научени по пътя", разкри Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.