Неочаквано: Яна втрещи всички с това разкритие за Петко Димитров! (не е за вярване, но се оказа истина)

https://goreshto.net/novini/neochakvano-yana-vtreshti-vsichki-s-tova-razkritie-za-petko-dimitrov-ne-e-za-vyarvane-no-se-okaza-istina/49779 Goreshto.net
Неочаквано: Яна втрещи всички с това разкритие за Петко Димитров! (не е за вярване, но се оказа истина)

Хубавата танцьорка Яна шашна с разкритие за мъжа си Петко Димитров!

Яна Акимова, както продължава да бъде известна за мнозина съпругата на Петко Димитров, от доста време се беше покрила от публичното пространство. Двамата се грижат за децата си и за семейството, като се опитват да запазят само за себе си своето лично пространство. Многото спекулации и измислици покрай живота им и бизнеса на Петко Димитрова обаче, накара Яна Димитрова да проговори. Красавицата била бясна на слуховете, че мъжът й е тип мутра, който е направил заведенията си с нечисти сделки, измами и съмнителни доходи. Конкуренцията на Петко не спи и всячески се опитва да урони престижа му. Едно от най-разпространените твърдения за него е, че е излязъл от нищото като дори няма читаво образование. "Какво му се дивите на Петко?! Той сигурно и не може да пише без грешки, но сега се прави на големия бизнесмен. Знаем ги ние такива как се качват до върха", шушукат злобари из столичните клубни среди. Половинката на Петко Димитрова обаче затвори устите на всички и направо ги размаза. Яна хвърли бомбата с истината. А тя е, че съпругът й не само е умен, начетен и образован човек, но и е завършил престижна специалност в университета. Вярвате или не, оказа се, че Петко Димитров е... дипломиран зъботехник. Да, няма измама и лъжа. Той умело правел фасети и зъбни корони - толкова добре, че ако беше продължил с това, днес щеше със сигурност да е сред най-уважаваните в професията си. Висенето на едно място обаче, каквато е работата на зъботехниците, не му било по вкуса. "Петко е човек на движението. Той е твърде подвижен и темпераментен, за да се кротне на един стол. Затова остави специалността си и се насочи на другаде. Освен това никога не се е притеснявал, нито срамувал от работа. Бил е и шофьор на такси", шашнала свои близки познати от елита Яна Димитрова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.