Неочаквано! Жената на Юлиан Вергов изненада с реакцията си

https://goreshto.net/novini/neochakvano-zhenata-na-yulian-vergov-iznenada-s-reakciyata-si/53771 Goreshto.net
Неочаквано! Жената на Юлиан Вергов изненада с реакцията си

Жената на Юлиан Вергов показа присъствието си много ярко

Ирина Ялъмова и Юлиан Вергов имат отношения доста забулени в мъгла и мистичност. Двойката ту се събира, ту се разделя, но в последно време Ирина е плътно зад гърба на мъжа си. И го брани със зъби  и нокти срещу нападките на колежката му Диана Димитрова.

Това стана ясно от последната изява на двойката. Жената на Вергов бе на първата редица на рецитал на Юлиан Вергов. И след последният стих тя скочи, дори за малко да събори стола, на който стоеше и започна да ръкопляска бурно. Публиката отначало остана изумена и после я последва в ръкопляскането.

„Има нещо пресилено в това ръкопляскане и тази демонстрация на съпричастност. Все пак двамата са се разделяли дълго време. Няма лоша реклама, стига да станеш известен, без значение начина“, съмняват се в истинността на чувствата на жената на актьора, някои от феновете им.

Други обаче подчертават, че двамата имат дъщеря и в нейно име трябва да изгладят противоречията. А  и интересното в случая е, че именно Ялъмова е накарала Юлиан да си мълчи по казуса с Димитрова, докато не се произнесе прокуратурата. Което тя направи и оневини блондина.

„Където има дим, има и огън“, клатят глава недоверчиви. Но наблягат, че Димитрова си е виновна, защото е мълчала пет години и не е представите доказателство за побоя.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.