Непозната подлуди Лео Кадели: Тормози го посред нощ! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/nepoznata-podludi-leo-kadeli-tormozi-go-posred-nosht-oshte-podrobnosti/50796 Goreshto.net
Непозната подлуди Лео Кадели: Тормози го посред нощ! (още подробности)

Лео Кадели полудя от наглеци в социалната мрежа!

Непозната дама изтормози албанеца Лео Кадели посред нощ. Това разкри самият той днес и призна, че е взел спешни мерки. Чаровникът, който ни е познат от сериала "София Ден и Нощ", а след това и с благотворителната си организация, заяви следното:

"Днес е празник на "Фейсбук - блок", блокирах над 70 човека от профила си... Тази нощ в 01:32ч. ми писа и звъня една дама, може би от невнимание, може би от нахалство или несъобразителност, БЕЗ ДА СЕ ИЗВИНИ. И трите варианта не ме устройват, затова и я блокирах сутринта.

Пуснах пост със скрийншот в профила си, просто за да видят хората и да мислят малко, че не е редно така да пишат по нощите на непознати хора (бих приел подобно обаждане само ако нещо се е случило и е съобщението е животоспасяващо). Всяка нощ получавам стотици съобщения, но не и обаждания... Така някой може да реши и на звънеца вкъщи да дойде през нощта да подава сигнал. И ако тази дама е набрала без да иска, защо не е писала отдолу, че е без да иска и да се извини? Естествено, включиха се много хора в коментарите. Някои я защитаваха, други я подиграваха, трети обиждаха мен, четвърти казваха, че не било демократично, да блокирам всеки, който не е на моето мнение. Разбира се, всеки има право да си изразява мнението, където пожелае в интернет пространство. На мен също моята демокрация ми позволява да контактувам, с когото пожелая, да отговарям на когото пожелая. Проблемът при подобни хора е, че действат емоционално и първосигнално, а това не е добре за тях. И дори е предпоставка за интрига и понеже не искам да имам около мен хора, които не мислят и не се съобразяват, затова и днес блокирах над 70 човека.

Да, някои от тях са били част от каузата, но това не им дава право да не спазват правилата на живота ми и на платформата ни. Интересно ми е, че всеки един от тях се възхищава на каузите ни, но не и на начина, по който ги правим (това според мен е недобре обмислена позиция и нестабилен характер).

Да, ще продължавам да блокирам всеки, който не ми харесва, защото това все пак е мое право и ще се възползвам от него. Бъдете разумни към действията си, а не първосигнални. Ще се радвам подобни хора да не са мои последователи и сами да напуснат и профила ми и платформата, която аз управлявам по начин, който харесва на десетки хиляди хора и има хиляди безспорни успешни каузи. А по отношение всички тези последователи, които блокирах, разбира се, че животът продължава, това, че няма да сте мои последователи не ви прави лоши хора. Нито пък ви спира да бъдете добри и да помагате, на когото можете, но не и чрез мен. Защото аз просто си имам правила и характер и няма да изневеря нито на характера си, нито на правилата си, които са в основата на моя морал.

Преди 2 години направих администратори още трима души към групата, те се напиха през нощта и започнаха да качват снимки от дискотеките. Веднага ги махнах, осъзнавайки каква грешка съм допуснал, и затова в нашата група публикувам единствено аз и се съобразявам с времето кога и какво да публикувам.

Който иска да продължава да бъде част от каузата ни, нека прочете правилата ни. Ако не ги знае, нека пита. Ако не иска да пита, нека чете сам", заяви Лео Кадели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.