Непростимо: Галин жестоко нарани Галена!

https://goreshto.net/novini/neprostimo-galin-zhestoko-narani-galena/49358 Goreshto.net
Непростимо: Галин жестоко нарани Галена!

Светът на Галена рухна след предателството на любимия й Галин!

Чаровната певица Галена е жестоко предадена и наранена, при това от човека, на когото вярва най-много - от любимия й Галин. Оказа се, че Галена е наясно с жестоката постъпка на бащата на детето си и дори я възпя в песните си.

Работата е там, че уж благоверният Галин си позволил на няколко пъти да кръшне на сладураната Галена, по примера на Ники Михайлов към Алисия и на Валери Божинов към Николета Лозанова. Галин опитвал да прикрие умело следите си, но не успял. Защото "съвестни" общи познати побързали да осведомят Галена какво прави мъжът й, когато не е с нея по участия.

[caption id="attachment_4494" align="alignright" width="300"]Галена намери сили, за да запази семейството си, въпреки предателството на Галин Галена намери сили, за да запази семейството си, въпреки предателството на Галин[/caption]

За разлика от Алисия, Николета Лозанова и много други обаче, Галена се оказа по-силна и намери силите в себе си, за да не натири Галин и да разруши семейството си. "Галена е много по-интелигентна от останалите ни така наречени звезди. Тя е наясно с живота и с това, че напълно верен мъж няма. Затова и постъпи възможно най-правилно като прости на Галин. Което обаче не означава, че е забравила, защото болката, която чувства, е огромна и трябва време за преодоляването й", разкриват близки до Галена приятелки.

Като лек за нараненото си сърце, Галена избрала да посвети няколко песни на преживяванията си като измамена жена и на изневерите на мъжа си. Заглавията на парчетата са "Точно никога" и "Завиждайте", в които ясно личи посланието на Галена и фактът, че тя е жена като всички останали - обичана, наранявана, но и такава, която без самосъжаление намира куража да продължи напред.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.