Непростимо: Таткото на Крисия съсипа семейството си!

https://goreshto.net/novini/neprostimo-tatkoto-na-krisiya-sasipa-semeystvoto-si/49320 Goreshto.net
Непростимо: Таткото на Крисия съсипа семейството си!

Бащата на Крисия Тодорова извършил нещо непростимо - предал семейството си!

Бащата на талантливата Крисия Тодорова - бизнесменът Марин Петров почернил семейството си и довел до сълзи трите си прекрасни щерки. Той буквално предал жена си и трите си деца с грандиозния скандал, в който ги вкарал. А в него, разбира се, е забъркана чужда жена.

Оказва се, че таткото на Крисия е изневерявал на съпругата си Ангелина с никому неизвестната 28-годишна Павлина от Разград. Двамата имали тайна връзка, която обаче впоследствие се разкрила и цялото градче заговорило за това. Ангелина била съсипана, когато разбрала за авантюрата на мъжа си, а децата страдали от факта, че съучениците и приятелите им четат писанията в медиите и се шегуват с болката им.

[caption id="attachment_4197" align="alignright" width="300"]Талантливата Крисия с татко си - Мартин Петров Талантливата Крисия с татко си - Марин Петров[/caption]

Историята между Марин Петров и Павлина обаче не свършва само с прегрешението им. Красавицата се взела насериозно и в един момент започнала да кръшка на таткото на Крисия не с друг, а с треньора на Лудогорец Стойчо Стоев. Дълги години между двамата мъже имало стабилно приятелство, което обаче сега прераснало в неприязън.

"Павлина успя да скара Марин и Стойчо Стоев. От приятели и партньори те се превърнаха едва ли не във врагове, които не могат да се гледат. Ето на какво е способна една жена, а Павлина дори не е първа красавица. Съпругата на Марин - Ангелина, е в пъти по-хубава от нея, но чуждото си е чуждо", коментират съграждани на бащата на Крисия в Разград.

[caption id="attachment_4198" align="aligncenter" width="300"]Ето я Павлина, с която таткото на Крисия предаде семейството си Ето я Павлина, с която таткото на Крисия предаде семейството си[/caption]

В крайна сметка скандалът и неприятностите станали толкова големи, че Стойчо Стоев решил да си тръгне от Лудогорец и отказал да подпише нов договор с клуба. За да измие срама си, той е готов дори да работи в чужбина.

Това, което причини Марин Петров на Крисия и семейството си обаче, не знаем как ще компенсира, клатят глави запознати със скандала разградчани.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.